ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

BonBon-Land


BonBon-Land er en af Danmarks bedst besøgte forlystelsesparker. Sidste år lagde ikke mindre end 550.000 gæster vejen forbi BonBon-Land i Holme-Olstrup, herunder mange turister fra Sverige, Norge og Tyskland. Og med mere end 60 forskellige forlystelser og en masse sjove aktiviteter er alle garanteret en dejlig og uforglemmelig dag.

Cirkus BonBon-Land
Der er dømt familiecirkus med fornyelser i dette års cirkuspremiere i BonBon-Land. Forestillingen har en familievenlig længde på 40 minutter og er spækket med klovne og akrobatik i højt tempo.

Blandt nyhederne kan nævnes, at der bl.a. bliver danset break-dance samt domptøren La Forte for første gang optræder i Danmark. La Forte er tidligere bjørnedomptør, men præsenterer nu sine hunde, geder og ænder, der kan lave de mest utrolige ting. Derudover indeholder forestillingen elegante araberheste, drilske ponyer, dromedarer og et glædeligt gensyn med klovnene Yuri & Leon.

Søløveshows
3 gange dagligt inviterer træneren Addie gæsterne i BonBon-Land ind i sit telt for at vise dem hvad hendes unge og legesyge søløver kan præstere. Under showet fortæller træneren Addie om søløverne Enso, Victor samt de 5 årige Luna og Sally.

Børneteater
Traditionen tro er der teater på scenen i BonBon-Land. Årets nye forestilling hedder ”SUS I KRAGETRÆERNE” og er instrueret af Finn Bendixen. Det er en fødselsdagsforestilling der foregår til lands, til vands og i luften. Forestillingen handler om, at BonBon-Dyrene gerne vil holde og fejre BonBon-Lands 15 års fødselsdag. De kan bare ikke blive enige om, hvordan - og hvor festen skal afholdes.

På børneteaterscenen i BonBon-Land spilles teaterforestillingen ”Jorden Rundt” på alle åbningsdage 3 gange om dagen.

Krage-Træerne
BonBon-Land har i år valgt en forlystelsesnyhed med fokus på den sjove oplevelse, samtidig med, at den udfordrer og overrasker. Krage-Træerne står overfor hinanden og fungerer som en udsigtsattraktion. Gæsterne stiger på Krage-Træerne på en 4. meter høj platform, hvorefter de hejses op i 15. meters højde, hvor de kan nyde udsigten, spjætte med benene og næsten røre gæsterne i træet overfor. De er placeret i gondoler uden bund med frit udsyn til jorden. Stilheden brydes af en tiltetur, hvor følelsen af at glide ud af gondolen er en del af fornøjelsen, hvorefter gæsterne får sig en solid tur ned af træet.

Nyhed til de små
Når børn op til 110 cm sætter sig bag rettet i Leo-Farterne, der ligner rigtige Mercedes biler, vil de under kørslen udsættes for forskellige trafiksituationer. Banen byder på en mørk tunnel, skilte, rasteplads, en byggekran der løfter et stykke bro, benzinstation med 8 pumper, vejarbejde, fartkontrol, politibetjente og medtrafikanter. El-bilerne er udstyret med speeder, så det bliver næsten som at køre rigtig bil. Enkelte af bilerne er handicapvenlige, da de har fået installeret speeder i rattet. Banen er på størrelse med en stor håndboldbane med plads til 20 Mercedes el-biler af gangen.

Ønskebrønd
Gæsterne har gennem flere år været gavmilde givere til ønskebrønden i BonBon-Land. Som noget nyt vil pengene gå til hospitalsklovnene, fordi de med deres arbejde spreder smil, håb og latter blandt børn der trænger til en opmuntring på hospitalerne i Danmark.

Is-Festival
For første gang har BonBon-Land premiere på en festival, der har fokus på is. Is-Festivalen byder gæsterne på Is-Museum med is fra 6 kontinenter, Lynstangens 71 års fødselsdag, støtte til Danske Hospitalsklovne, skatte i smeltende isblokke samt is spagetti med kødsovs. IS-Festivalen er så vidt vides den første af sin art i Danmark og afvikles fra 26. juni og til og med 2. juli.

Mad & drikke
Parken har vokset sig større med årene. Men parken har fastholdt, at der udover action mm, stadig skal være oaser, hvor gæsterne kan slå sig ned og nyder samværet med deres medbragte madkurve.


Se priser, åbningstider m.m. på www.bonbonland.dk


Skrevet 10. juli 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 John Masters Organics
 Coola
 Redgreen
 Iceman
 Hempz
 Pre End
 Andre artikler
Opera i det fri og Kongelig sommerballet 2020
Igen i år drager både tåspidssko og fantastiske stemmer ud i det danske sommerland...
Læs mere
Mikkel og den kolde hvide verden
I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen...
Læs mere
Stå fast
Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret...
Læs mere
CHART Design 2019
CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design...
Læs mere
Rod Stewart spiller i Boxen
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds