ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Kanapéer med fisk


Kanapéer egner sig godt til receptioner og events, men kan også spises som småsnacks til et glas kølig hvidvin, når sommersolen nydes på terrassen.


Kanapé med agurk og tun

6 skiver lyst brød
lidt smør
1 dåse tun
2 spsk creme fraiche 18%
salt og peber
½ citron
½ agurk
10 cherrytomater
½ bundt dild

Fremgangsmåde:

Skær skorpen af brødet, rist skiverne på en brødrister eller i ovnen og skær dem ud i små firkanter (ca. 3x3 cm). Smør brødet med skrabet smør. Skær agurken i skiver og placér en skive på hvert stykke ristet brød. Bland tun, creme fraiche og en smule citronsaft sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Kom en lille klat tunmousse på hvert stykke agurk. Pynt med en cherrytomat og lidt dild.


Kanapé med laks og avocado

Ingredienser:

6 skiver lyst sandwichbrød
lidt smør
6 små tynde skiver røget laks
2 små avokadoer
½ citron
½ bundt dild

Fremgangsmåde:

Skær skorpen af brødet, rist skiverne på en brødrister eller i ovnen og skær dem ud i små firkanter (ca. 3x3 cm). Smør brødet med skrabet smør. Anret små skiver laks over hvert lille stykke brød i små reder. Pres citronen og kom saften i en skål. Halver avokadoerne og fjern stenene. Skær dem i små tern, der straks dyppes i citronsaften, så de ikke bliver brune. Kom en firkant avokado på hver kanapé og pynt med lidt dild.


Kanapé med rejer og kaviar

Ingredienser:

6 skiver lyst brød
lidt smør
150 g pillede rejer
100 g sort kaviar
½ citron

Fremgangsmåde:

Skær skorpen af brødet, rist skiverne på en brødrister eller i ovnen og skær dem ud i små firkanter (ca. 3x3 cm). Smør brødet med skrabet smør. Anret de pillede rejer ovenpå, pynt med sort kaviar og pres lidt citronsaft ud over.


Skrevet 28. august 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 GUBI
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Faber
 Andre artikler
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Banan/jordbær smoothie
En lækker smoothie som alle kan lide...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Hjemmelavet iste
Hvorfor betale i dyre domme for iste på flaske, når man kan lave det selv – let og lækkert!
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds