| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | | | | |
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen. | Oscar Wilde |
|
| | | |
| | | Speltboller |
| Ingredienser: 1 pk gær 5 dl vand 2 spsk olivenolie 1 tsk salt 400 g sigtet speltmel 200 g alm. speltmel Fremgangsmåde: Gæren opløses i lunkent vand. Olie og salt tilsættes og melet røres i dejen lidt efter lidt. Ælt dejen grundigt - det er meningen den skal være klæbrig. Stil dejen til hævning i ca. 15 minutter. Tænd for ovnen på 240 grader. Efter hævning formes dejen til boller. Skru ovnen ned på 230 grader og bag bollerne midt i ovnen i ca. 15 minutter eller til de er gyldne. Speltmel: Spelt er nært beslægtet med almindelig hvedemel, men har et højere næringsindhold og en mere unik smag. Derudover føler mange mennesker at boller lavet af speltmel mætter bedre end hvedeboller. | | |
| Skrevet 13. januar 2009 af TH | | | |
| | |
| | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |