ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Matador

Bent Fabric, Clemens, Lise Nørgaard og Peter Langdal
Kaya Brüel og Jens Jørn Spottag

Nu kan du opleve musical versionen af den elskede tv-serie Matador.

DR RadioUnderholdningsOrkestrets nye musical Matador tager udgangspunkt i Lise Nørgaards og Erik Ballings højt skattede fortælling om livet i Korsbæk, men digter videre på historien og sender den ud i nye og uventede retninger. Vi kender alle personerne. Vi kender deres baggrunde og indbyrdes relationer. Men hvad vi ikke kender, er den nye handling, som udspiller sig blandt indbyggerne i Korsbæk i tiden omkring anden verdenskrig.

Til at fortælle den historie har DR RadioUnderholdningsOrkestret sikret sig en af dansk teaters store kapaciteter Peter Langdal som både manuskriptforfatter og instruktør.

- Det er fantastisk at få lov til at arbejde med sådan et stykke Danmarkshistorie. Den store udfordring bliver så at lave en 24-timer lang tv-serie om til en teaterforestilling på tre timer inkl. pause. Men jeg elsker jo at blive udfordret af det umulige, siger Peter Langdal, der er i fuld gang med at skrive sig ind i essensen af Lise Nørgaards klassiker.

Naturligvis er Bent Fabricius-Bjerre selvskrevet som komponist på Matador. Han var manden bag tv-seriens uforglemmelige melankolske tema, og nu, knap 30 år senere, bliver han også manden, der skal folde musikken ud i en stribe helt nye kompositioner. Det sker i et dynamisk samarbejde med den unge ord-ekvilibrist og rapper Clemens Telling.

Det er lykkedes DR RadioUnderholdningsOrkestret at sammensætte et drømmehold af skuespillere og sangere. I rollen som Agnes kan publikum glæde sig til at opleve Sonja Richter. Hun fik sit store gennembrud i Susanne Biers filmsucces Elsker dig for evigt og har siden haft en lang række store roller på film, tv og teatret. Med rollen som Agnes er det fjerde gang, hun arbejder sammen med Peter Langdal (efter Limbo, Hedda og den kommende Blanche og Marie, alle på Betty Nansen Teatret).

Overfor hende ses Jens Jørn Spottag i rollen som Mads Skjern. Spottag blev landskendt i rollen som I.C. Jacobsen i tv-serien Bryggeren og har siden været med i et væld af tv-serier. I foråret havde Spottag én af hovedrollerne i det store biografhit, Drømmen, og på teaterscenen har han bl.a. haft titelrollen i Betty Nansen Teatrets roste opsætning af Woyzeck. Som bankdirektør Varnæs ses Flemming Enevold, der i 2001 fik en Reumert for sin hovedrolle i Phantom of the Opera på Det Ny Teater. Varnæs’ kone, Maude, fremstilles af Lotte Andersen, som vi bl.a. kender fra Oh, happy day. Tammi Øst spiller Maudes søster Elisabeth Friis, mens Tommy Kenter spiller grisehandler Larsen og Kaya Brüel hans datter Ingeborg, der er gift med Mads Skjern. I rollen som sagfører Skjold Hansen finder vi Lars Knutzon, og herudover medvirker bl.a. Morten Eisner, Tom Jensen, Niels HP og et stort ensemble på mere end 25 dansere og sangere.

Med premiere i Operaen søndag 10. juni 2007 opføres i alt 22 forestillinger frem til og med den 1. juli 2007.

Billetsalget starter onsdag d. 25. oktober 2006 kl. 10.00 på BILLETnet tlf. 70 15 65 65, www.billetnet.dk , DR butikken 35 20 62 62, og Det kgl. Teaters billetcenter 33 69 69 69.

Læs mere på www.dr.dk/ruo


Lagt på 24. oktober 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Weleda
 Odacité Skincare
 Dermalogica
 Nilens Jord
 Matinique
 Tromborg
 Andre artikler
Stå fast
Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret...
Læs mere
CHART Design 2019
CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design...
Læs mere
Rod Stewart spiller i Boxen
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
Svanesøen
En eventyrlig handling, smukke kostumer, musik og medrivende dans leveret af mange af de bedste balletdansere fra Rusland...
Læs mere
Carmen
Oplev den udødelige opera med dens lidenskabelige kærlighedshistorie, uforglemmelige melodier og inciterende rytmer...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds