ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Nokia 330 Auto Navigation

Nokia 330 Auto Navigation

Nokia præsenterede i dag sin første dedikerede, personlige navigationsenhed med indbyggede kort over Europa. Nokia 330 Auto Navigation tager dig uden besvær tværs over de europæiske grænser og giver dig mulighed for at nyde turen, mens den navigerer for dig. Den sofistikerede Nokia 330 Auto Navigation gør det let at navigere fra et europæisk land til et andet med tydelige stemme- og visuelle kørselsanvisninger på den store 3,5 tommer pegeskærm i farver.

Med Nokia 330 Auto Navigation er der ingen grund til at bekymre sig om, hvor man skal hen. Du skal blot indtaste rejsens destination og følge kørselsanvisningerne angivet på den 3,5 tommer store pegeskærm i farver, som er optimeret til intuitiv og nem brug. Du kan let vælge andre destinationer ved at slå op i det let anvendelige adresseregister, der toner frem på Nokia 330 Auto Navigation.

“Folk anvender i stigende grad personligt navigationsudstyr, når de skal køre i bil, og vi glade for at kunne møde denne forespørgsel ved at introducere Nokia 330 Auto Navigation,” siger Sven Johansson, salgschef for Enhancements, Nokia Skandinavien. “Nokia 330 Auto Navigation komplementerer de nyligt lancerede GPS- og navigationsløsninger fra Nokia. Det er nemt at finde vej gennem Europa med den omfattende navigationspakke, der inkluderer en integreret GPS-modtager og kort over Europa.”

Nokia 330 Auto Navigation har en integreret GPS-modtager, der sikrer dig den bedst mulige sattelitdækning på rejsen. Den har et 2GB hukommelseskort til de forinstallerede Europakort-data og detaljeret rejseinformation.* Med justerbar 2D/3D, dag- eller natindstilling er det muligt at skræddersy de visuelle instruktioner, som man vil og ændre audio-indstillingerne til sit foretrukne sprog eller volume eller blot bede om at få den seneste anvisning gentaget.

Endvidere har Nokia 330 Auto Navigation også avancerede underholdningsfunktioner, så du kan nyde din musikafspiller, fotofremviser og videoafspiller i pauserne på turen, når man ikke kører.

Nokia 330 Auto Navigation kommer i handel hos udvalgte forhandlere i Europa fra fjerde kvartal 2006 til en forventet salgspris på EUR 360 uden moms og tilskud.


Lagt på 30. oktober 2006 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Ford
 Hyundai
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds