ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

The Moood


Med et unikt butikskoncept og adresse i Københavns mest fashionable shopping-karré, Galleri K, har The Moood slået dørene op for 2 etagers total shoppe- og sanseoplevelse. Her går møbler, kunst, home accessesories, personlig pleje og cafémiljø op i en højere, stemningsmættet enhed.

Man fornemmer det allerede i navnet: The Moood. Med et ekstra rundt og blødt o. Et navn der forpligter! Og når man træder inden for i de lækre og stemningsfulde rum, ved man da også straks, at her, har man lyst til at tilbringe lang tid. I The Moood tror man på den gode service og den gode oplevelse, her akkompagneres shopping-oplevelsen af den stille rislen fra små vandmiljøer, stimulerende dufte og lyden af dæmpede loungetoner.

En unik og personlig oplevelse
Ejerne af The Moood, Julie Plöger og Kenn Thaysen, har en helt klar filosofi omkring butikken: ”Vi har i en årrække boet og rejst meget i udlandet, hvor butikkerne er meget mere differentierede end herhjemme. De har et bredere sortiment og er mere modige, når det kommer til indretning. Vores ambition med The Moood er at give vores kunder en unik handleoplevelse og inspirere dem til at turde lidt mere og være mere personlige i deres valg. Uden at ville fornærme nogen er det vores fornemmelse, at mange interiørbutikker herhjemme er meget traditionelle og klassiske. Med vores nye butikskoncept ønsker vi at pirre kundernes fantasi og sanser og forene alt dét, der forskønner vores kunder og deres hjem.”

Hele verden under ét tag
Stilen i The Moood er et globalt mix med inspiration fra alle verdenshjørner. Møbler, accessories og billedkunst er arrangeret i intime miljøer, der inspirerer kunderne til at gå på opdagelse. Asiatiske kvalitetsmøbler i mørke, varme nuancer tilsat stilrent skandinavisk design og marokkansk inspirerede accessories skaber tilsammen et unikt og eksklusivt udtryk. Julie Plöger rejser selv rundt og håndplukker møblerne, som kun hentes hjem i ganske få eksemplarer, så kunden ved, at hun/han får et produkt, som er unikt.

Ønsker en kunde professionel indretningsassistance har The Moood desuden en indretningsekspert tilknyttet, som rådgiver kunderne såvel i butikken som i hjemmet.

The Moood forhandler, som de første herhjemme, de to thailandske spa-serier ’Harnn’ og ’Thann’. Begge serier er naturprodukter baseret på aromaterapi og bruges på mange af verdens førende spa-resorts. I butikken har man indrettet et særligt udstillingsområde, hvor kunderne har mulighed for at dufte sig frem til netop deres yndlingsprodukt.

The Moood, The Loook & The Foood
Da ambitionen er at give kunderne en totaloplevelse, har Julie Plöger og Kenn Thaysen integreret en eksklusiv skønhedsklinik og en café i butikken, så kunderne kan supplere indkøbsturen med lidt selvforkælelse eller lidt lækkert til ganen.

Skønhedsklinikken har naturligvis fået navnet The Loook og drives af Hanne Næs-Schmidt, der bl.a. har drevet skønhedsklinikken Up2date under Rue Verte. The Loook fører den eksklusive hollandske hudplejeserie ’Bergman’, den sydafrikanske frugtsyre-serie ’Nimue’ og den mineralbaserede amerikanske makeup-serie ’Young Blood’. Klinikken tilbyder en lang række luksusbehandlinger og har man travlt, er der også mulighed for at kigge forbi The Loook i frokostpausen til en hurtig ’lunch-peel’.

The Foood, som er The Mooods café, samarbejder med nogle af Danmarks bedste kokke, der har sammensat et menukort bestående af mindre, lette retter - naturligvis med inspiration fra hele verden. I caféen føres desuden et eksklusivt sortiment af champagne og the.

Adresse
The Moood, Galleri K, Pilestræde 12 B, 1112 København K, tlf. 33 91 00 29, www.themoood.com
Lagt på 22. november 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Faber
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds