| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord. | Sokrates |
|
| | | |
| | | Mandelsplitter |
|  | Foto: Dreamstime |
Mandelsplitter er en simpel og velsmagende lille mundfuld. Ingredienser: 100 g mandler 25 g smør 125 g mørk chokolade Fremgangsmåde: Kog mandlerne i lidt vand og smut dem. Skær dem derefter i smalle strimler på langs og rist dem lysebrune i smør på en stegepande. Læg mandlerne på et stykke køkkenrulle, som suger det overskydende fedtstof. Smelt chokoladen i vandbad og bland mandelflagerne i. Lad chokolademassen køle af. Når den begynder at stivne, formes den i små toppe på bagepapir. Mandelsplitterne kan evt. pyntes med lidt ekstra mandelflager, som blot placeres oven på hver top og trykkes fast i chokoladen. NB. Den mørke chokolade kan sagtens erstattes af lys eller hvid chokolade, hvis man holder mere af det, eller blot ønsker lidt variation. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |