ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Sæt kulør på tilværelsen


Et enkelt blik på din telefon, og du kan på afstand se, hvem der ringer. På Sony Ericsson Z310i kan du nemlig tildele iøjefaldende farvede lyseffekter til kontakter i din telefonbog. Den ydre skærm er integreret i telefonens design, så den samtidig er gemt diskret under overfladen indtil en besked eller et opkald modtages. På den måde reflekterer telefonen din stil på arbejdet og i fritiden.

- Denne stilfulde muslingeskal vil være svær at undvære. Ikke alene kan den prale af et godt udseende og en livlig farve. Den har også features, der for mange vil være et must, som VGA-kamera, MP3 Music Ringtones og Bluetooth®-forbindelse, fortæller Kenneth Møller, der er National Account Manager for Sony Ericsson i Danmark og Island.

- Det friske udseende understreges desuden ved nogle innovative design features, som normalt kun ses på mere avancerede telefoner.

Den glatte, halvgennemsigtige finish på telefonens front viser ikoner på displayet, når noget nyt sker i telefonen. Ellers er ikonerne ”usynlige” under overfladen. Mens et separat eksternt display, der også er skjult under telefonens overflade, lader dig vide, nøjagtigt hvem der ringer op.

For at understrege det markante design er telefonen forsynet med nye lyseffekter, som både tjener til at gøre telefonen personlig og give brugeren mulighed for at tildele sin kontakter en ”farvekode”. Du skal bare knytte en farve til dine hyppige telefonkontakter, så ved du med det samme, om det er arbejdet, der vil have fat i dig, din ven eller veninde der vil lave en aftale, eller det er din mor, der vil invitere dig til frokost på søndag! Det er endda muligt at ændre udseende og oplevelse af menuen og skærmen, så det passer til tidspunktet på dagen – et lyst tema i dagtimerne og et noget mere afslappet og sofistikeret om aftenen.

Sony Ericsson Z310i er nem a bruge, selv om den er fyldt med features, der kan hjælpe dig med at organisere din tid. Det indbyggede VGA-kamera er velegnet til spontane snapshots, hvor man med det samme kan dele dem med familie og venner via Picture Blogging (hvor man fra Z310i uploader billeder direkte til en blog site) eller Picture Messaging (MMS). Telefonen kan også bruges som et transportabelt fotoalbum, der altid er ved hånden.

Endelig er der ingen grund til at bekymre sig om telefonen skulle blive væk i tasken. Sørg bare for at sætte et Bluetooth headset – fx det kompakte HBH-PV705 – så går du aldrig glip af et opkald.

Sony Ericsson Z310i leveres i de lysende farver: Jet Set Black, Blush Bronze eller Lush Pink – der vil kunne passe til enhver livsstil og garderobe.


Lagt på 27. december 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Subaru
 Rosendahl
 Chevrolet
 Faber
 Hyundai
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds