ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Nokia N93i


Nokia N93i er et kompakt og stilfuldt digitalt videokamera og multimediecomputer i ét. Med utallige avancerede funktioner – fra videooptagelse i DVD-lignende kvalitet til direkte videouploads – gør Nokia N93i det muligt at optage kvalitetsvideoer, lige meget hvor og hvornår du føler dig inspireret.

Du kan optage videoer i DVD-lignende kvalitet med Nokia N93i takket være dens MPEG-4 VGA videooptager med op til 30 billeder i sekundet, stereo audio optagelse og digital stabilisering. Nokia N93i indeholder også et kamera med 3,2 megapixel (2048 x 1536 pixels) med Carl Zeiss optik, 3x optisk zoom, autofokus og close-up tilstand. Med miniSD-kortet på 1 GB, der er inkluderet i Nokia N93i-standard-salgspakken, kan du optage op til 45 minutter i DVD-lignende kvalitet eller tage op til 1250 billeder i høj kvalitet.

Med dens slanke og kompakte design er det nu blevet endnu lettere for dig at lade Nokia N93i glide ned i lommen. Den har også et nyt metallisk tastatur og et cover med spejleffekt. Det 2,4 tommer store hoveddisplay med op til 16 millioner farver har en 160° søgevinkel, det brugervenlige joystick giver en velfungerende videokontrol, og der er dedikerede kamerataster til at indfange billeder, skifte til optagetilstand og justere blitzen hurtigt og nemt.

Integreret i Nokia N93i er en ny, personlig video og foto blogging-tjeneste ved navn Vox* med funktioner, som gør det muligt for dig at dele dine historier og tanker med dine venner, familie, nabolaget eller hele verden med det samme og på sikker vis. Vælg dine videoer eller fotos i galleriet i din Nokia N93i og upload dem direkte fra enheden til Vox i deres originale størrelse.

Når du er færdig med at filme, kan du skabe din historie, mens den stadig er på Nokia N93i med redigeringsfunktionerne direkte på telefonen. Til avanceret redigering kommer Nokia N93i-standardsalgspakke med Adobe Premiere Elements 3.0 software, som gør det muligt for dig at skabe professionelle kvalitetsfilm på din kompatible PC. Disse videoer kan derefter flyttes tilbage til din multimediecomputer eller brændes på DVD.

Få popcornene frem og se din helt egen blockbuster eller de nyeste billeder sammen. Du skal blot koble Nokia N93i til et kompatibelt TV ved hjælp af det medfølgende videokabel, dæmp lyset og nyd showet. Eller hvis du foretrækker den trådløse vej, brug den integrerede, trådløse LAN (WLAN)-teknologi til at forbinde til en kompatibel UPnP (Universal Plug and Play)-enhed.


Lagt på 24. januar 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Natuzzi
 Faber
 Hyundai
 Jesper Holm
 GUBI
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds