ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Attraktive begynderkameraer


Sony lancerer nu to kameraer, der kan alt det, som et kompakt kamera skal kunne. Prisen er overkommelig, og opløsningen er på hele 7,2 megapixel. Kameraerne trodser selv de mest vanskelige lysforhold, og batteriet holder længere end ferien.

Det eksklusive aluminiumskabinet, der omgiver DSC-S700 er ekstremt let og lige til at putte i lommen.

Uanset om man er vant til at fotografere med digitalkameraer eller ej, er det legende let at få rigtig gode resultater med de nye kompakte Cyber-shot S650 og S700, som begge giver en god og økonomisk overkommelig indføring i digitalfotografiets verden. Begge kameraer har en række smarte funktioner og laver imponerende god billedkvalitet på trods af deres ringe størrelse. Netop størrelsen gør, at de nemt og bekvemt kan puttes i lommen eller en lille taske. S650 er udført i et flot robust metal-look, mens S700 er udført i et endnu mere solidt kabinet af aluminium.

Kameraerne er lette og kompakte, men billedkvaliteten mangler ikke noget takket være en 1/2.5 tommer Super HAD CCD sensor med opløsning på op til 7.2 effektive megapixel. Hvis motivet er lidt for langt væk, kan det nemt løses med de tre gange optisk zoom, seks gange digital zoom og op til 14 gange smart zoom.
Der er mange muligheder for at tilpasse kameraets indstillinger efter eget behov, og som et supplement til autoindstillingen og programindstillingerne har kameraerne et udvalg på syv indstillinger, der passer til et bredt spektrum af optageforhold. For eksempel er der en funktion, der gør, at man kan tage billeder indendørs uden blitz – under andre dårlige lysforhold – og stadig få gode resultater. Lysfølsomheden er på op til 1000 ISO takket være Sonys High Sensitivity teknologi.

Den klare TFT LDC skærm, som begge kameraer nyder godt af, gør det til en fornøjelse at finde motiver og gennemse billederne. S700 har en skærm på 2,4 tommer, mens S650 har en skærm på 2 tommer. Desuden bliver det nemt at tage gode billeder, når man bruger den smarte funktionsguide, der giver en kort beskrivelse af de forskellige indstillinger på skærmen. Det er nemt at vælge den rigtige indstilling til situationen, og til- og fravalg af blitz, makro, timer og andre funktioner bliver vist tydeligt på skærmen, så man ikke kan være i tvivl. Som endnu en bonus viser skærmen, hvor mange billeder der er taget, hvor mange der er tilbage på hukommelsen i den valgte opløsning. Når man skal printe et billede foreslår kameraet oven i købet den papirstørrelse, der passer til opløsningen.

Der er godt med power på batterierne i S650 og S700. Begge bruger standard AA batterier og ved køb af LI MH batterier kan man tage så mange som 460 billeder. Det gør kameraet meget bekvemt at have med på ferien, hvor man ofte løber tør for batteri på de forkerte tidspunkter.
Kameraets indhold overføres til computeren via medfølgende kabel og administreres efterfølgende let med det medfølgende software. Når billederne skal fremvises for familien, kan det lade sig gøre ved tilslutning til en almindelig tv-skærm med det medfølgende AV kabel.

Begge modeller er i butikker landet over om få uger.

Priser:
DSC-S650: 1.499,-
DSC-S700: 1.699,-

Lagt på 7. februar 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Chevrolet
 Menu
 GUBI
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds