ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Sonys nye kameraer HC7E og HC5E

HC5E
HC7E

De mange flade tv med høj opløsning, der efterhånden har fundet vej ind i de danske hjem, stiller høje krav til det, der skal vises på dem. Fuld HD er kravet, og det krav fører videre til de optagelser, som vi selv laver. Kravet opfyldes nemt med de nye HDV kameraer HDR-HC7E og HC5E, som nu bliver føjet til Sonys Handycam portefølje. Modellerne kombinerer den uovertrufne HD 1080i opløsning med de praktiske og økonomiske miniDV bånd og leverer dermed fejlfri hjemmeoptagelser til fladskærmen.

Seriens bedste billedkvalitet
Kameraerne har seriens hidtil bedste ydelse på billedsiden og et stort antal nye, attraktive funktioner. På billedsiden er kvaliteten sikret med nyeste generation af Sonys ClearVid CMOS Sensor teknologi, der giver skarpe og klare billeder.

Begge modeller kan tage stillbilleder i høj opløsning, og heller ikke her går Sony på kompromis med kvaliteten. Carl Zeiss optikken er i HC7E modellen suppleret af billedstabiliserende Super SteadyShot teknologi, der sikrer knivskarpe billeder i en opløsning på helt op til 6 megapixel.

Det er normalt næsten umuligt at få billeder i en rimelig kvalitet, hvis man filmer indendørs og når dagslyset forsvinder. Alle Sonys nye kameraer tager hånd om problemet, da de har fået optimeret deres evne til at optage under dårlige lysforhold og disse to modeller har yderligere indbygget Super NightShot teknologi, der gør det muligt at filme helt uden lyskilder.

Optagelser fra HC7E og HC5E nyder desuden godt af x.v.Colour teknologien, som er udviklet af Sony. Teknologien understøtter ”eXtended Video YCC” standarden, der næsten fordobler det antal farver, som kan gengives nøjagtigt og dermed matcher det menneskelige øjes farveopfattelse.
Motiver i hurtig bevægelse kan fanges med ”Smooth Slow Rec” funktionen, der optager 200 billeder per sekund og eliminerer den vibreren, der normalt opstår ved afspilning i slowmotion med lyd.

Gode muligheder for stillbilleder
Dual Rec funktionen gør det muligt at tage stillbilleder i høj opløsning samtidig med, at man har en videooptagelse i gang, og begge modeller har indbygget blitz til fotografering. Billederne kan gemmes på et hukommelseskort af typen Memory Stick DUO.

Der er ingen problemer med at komme til at se og vurdere sine optagelser ude i felten takket være en stor LCD skærm med Clear Photo LCD plus teknologi. Skærmen har god farvedybde og en høj kontrast, der gør den synlig selv i direkte sollys. Ekstra zoom- og start/stop-knapper er placeret på skærmens kant, hvilket letter betjeningen af kameraet når man holder det lavt, eller når det står på stativ.

Avancerede funktioner med enkel betjening
HC7E modellen giver brugeren praktisk finderspidskontrol over de mange manuelle funktioner. Fokus, eksponering, lukkehastighed og hvidbalance kan justeres via et lettilgængeligt programmerbart panel, og entusiaster vil i det hele taget kunne glæde sig over de mange muligheder, der er for fleksibel, manuel kontrol med funktionerne. Begge kameraer har jackstik til mikrofon og hovedtelefoner.
På trods af overfloden af funktioner, er både HC5E og HC7E meget enkle at betjene. Med et enkelt tryk på LCD skærmen kan man aktivere en hjælpefunktion, der giver korte og præcise instruktioner i opsætning og de forskellige optagetilstande.

Som alle de nyeste kameramodeller fra Sony, giver også HC5E og HC7E brugeren fornøjelsen af lang batterilevetid med nyeste generation af InfoLithium H-Series batterier. Ved tilkøb af seriens kraftigste batteri kan disse to modeller opnå helt op til 7 timers optagetid på en enkelt opladning.

Kameraerne kan sluttes direkte til enhver fladskærm med HD opløsning via HDMI port. Med apparaterne følger desuden et iLink kabel og software til HDV redigering på PC.
Vil man øge funktionaliteten at sit kamera med tilbehør, gives der rigeligt med muligheder for det med et bredt udvalg af batterier, tasker samt lette og kompakte tele- og vidvinkelobjektiver.

De to modeller fås i butikker landet over om få uger.

Priser
HDR-HC5E: 10.999,-
HDR-HC7E: 13.999,-

Tekniske detaljer
HDR-HC7E
HDV 1080i recording / DV kompatibel
Carl Zeiss Vario-Sonnar T optik
1/2.9 tommer ClearVid CMOS Sensor
6.1 megapixel stillbilleder
x.v.Colour kompatibel
10x optisk zoom / 20x digital zoom
Super SteadyShot optisk billedstabilisering
2.7 tommer Clear Photo LCD plus skærm i bredformat
123k wide colour viewfinder
Programmerbart drejehjul til manuel indstilling af fokus, eksponering mv.
Batterilevetid på op til 6 timer

HDR-HC5E
HDV 1080i recording / DV kompatibel
Carl Zeiss Vario-Sonnar T optik
1/3 tommer ClearVid CMOS Sensor
4 megapixel stillbilleder
x.v.Colour kompatibel
10x optisk zoom / 80x digital zoom
2.7 tommer Clear Photo LCD plus skærm i bredformat
123k wide colour viewfinder
Batterilevetid på op til 7 timer


Lagt på 28. februar 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Natuzzi
 Menu
 Jesper Holm
 Hyundai
 Subaru
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds