ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Genforening af splittede flygtningefamilier


Mads Mikkelsen står i spidsen som goodwill ambassadør for Refugees Uniteds lancering af den nye søgemaskine, der kan medvirke til at genforene splittede flygtningefamilier verden over.

"At kunne genfinde sin familie må være en universel menneskerettighed. En rettighed vi, du og jeg, kan være med til at gennemtrumfe." (Mads Mikkelsen)

Mads Mikkelsens citat siger vel i bund og grund alt om vigtigheden af projektet Refugees United, som de to brødre David og Christopher Troensegaard Mikkelsen har lanceret med Mads Mikkelsen i spidsen som goodwill ambassadør. Og det må i sandhed siges, at de har skabt et helt fundamentalt søgeredskab, der i en verden med 23 millioner registrerede flygtninge på verdensplan, hvoraf et ukendt antal af dem leder efter et eller flere familiemedlemmer, synes et akut behov for.

Mens grænserne synes mere og mere usynlige for hvert skridt, vi kommer nærmere en global verden, bliver de psykiske og fysiske grænser mellem mennesker større for hvert minut, der går. Trafficking er i dag ikke længere et ukendt fænomen - alt for mange uskyldige mennesker havner ofte i hænderne på ubarmhjertige menneskesmuglere med profitable bagtanker og uden sans for medmenneskelighed. Mennesker, der med forsømmelighed ser stort på familiesammenholdets betydning. En uhyrlig kendsgerning, som vækker ubehag hos de to brødre og som de har besluttet at gøre noget ved.

Mødet med den dengang 17-årige Mansour Meyvand i 2004 og hans tragiske skildring af en flugt fra Afghanistan som spredte familien for alle vinde, gav de to brødre lysten til at hjælpe Mansour i hans søgen efter familien. En søgen der bragte dem verden rundt, men som ydermere efterlod dem magtesløse i en verden, de som danskere ikke tidligere havde stiftet bekendtskab med. En verden, der synes at have vendt den anden kind til og hvor mulighederne synes enormt reducerede. Mansours historie har derfor været den direkte motivation for David og Christophers etablering af Refugees United Org., da de i processen blev opmærksomme på, at der manglede et universelt, anonymt og direkte kommunikations- og søgeapparat for flygtninge. Især anonymiteten spiller en vigtig rolle, da mange flygtninge forfølges af frygtens skygge. En opgave som de trods tømte kreditkort og uden økonomisk hjælp har påtaget sig. David og Christopher har med søgeredskabet Refugees United skabt en global mulighed for flygtninge til at registrere sig. Ideologien er at genforene familier, der er blevet splittet under flugten fra deres hjemland eller på anden vis og derigennem at reducere det enorme antal af splittede familier, der ses verden over.

www.refunite.org


Lagt på 6. marts 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 La Biosthetique
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 Tromborg
 Avivir by Aloe Vera Group
 Andre artikler
Opera i det fri og Kongelig sommerballet 2020
Igen i år drager både tåspidssko og fantastiske stemmer ud i det danske sommerland...
Læs mere
Mikkel og den kolde hvide verden
I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen...
Læs mere
Stå fast
Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret...
Læs mere
CHART Design 2019
CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design...
Læs mere
Rod Stewart spiller i Boxen
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds