ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Sony Ericssons K810 og K550

Sony Ericssons K810
Sony Ericssons K550

K810 Cyber-shot™-telefonen er en strømlinet telefon med et imponerende 3,2 megapixel kamera med indbygget autofokus og Xenon-flash. Herudover er den forsynet med innovative applikationer som fx Photo fix, der kan forbedre billedkvaliteten – efter optagelsen. Kamera-ikoner ved siden af hovedtastaturet lyser op, når telefonen er i kamera-mode, så brugeren med enkelte tryk kan betjene kameraet.

K550 Cyber-shot™ har de traditionelle Cyber-shot™-fordele i en kompakt (14 mm tynd) form, der er fokuseret på nem anvendelse. Den er udstyret med et 2,0 megapixel kamera med autofokus samt LED fotolys og en aktiv linsebeskyttelse. Føj hertil Bluetooth™ teknologi og Picture blogging, og du har en fantastisk kameratelefon. På den måde sikrer K550, at du altid er i stand til at optage og dele de bedst mulige billeder.

K810 vil appellere til dem, der benytter telefonen regelmæssigt og bruger deres mobiltelefon til at tage kvalitetsfotos på farten. Udseende og fornemme præstationer passer godt sammen: Den er ikke blot en UMTS-telefon til højhastigheds Picture blogging, men også en af de mest avancerede kameratelefoner. Når den er i kamera mode, vil Xenon flashen med reduktion af røde øjne hjælpe med til at tage flotte billeder selv under ringe lysforhold.
Hvis man skal optage et motiv i bevægelse vil featuren BestPic™ optage 9 fotos i hurtig rækkefølge, hvorefter det er nemt at vælge det bedste. Så der er ingen grund til at gå glip af action fotos.

K550 – den første telefon, der understøtter i-mode™
Selv om du måske ikke kender meget til kameratelefoner eller Cyber-shot™-telefonernes menu, er den nye K550 designet til at være nem at komme i gang med. Ved blot at åbne linsebeskyttelsen aktiveres kameraet, og Cyber-shot™-menuen kommer frem på den 1,9” store skærm, der også fungerer som søger.

Når billedet er optaget, er det nemt at benytte det på mange forskellige måder i en K550: Picture blogging gør det nemt at sende billeder til en blog site; mens Memory Stick Micro™ (M2™) gør det muligt for brugeren overføre billeder mellem flere apparater, og Bluetooth™ 2.0 gør det nemt at dele med andre telefoner og andet Bluetooth™udstyr. Hvis brugeren ønsker at printe billederne fra den seneste ferie, gør PictBridge det nemt at printe direkte via den medfølgende USB-nøgle fra K550 til en kompatibel printer, og dermed gå uden om computeren.

K810 Cyber-shot™ er en UMTS 2100 (GSM 900/1800/1900)telefon, der kommer på markedet i 2. kvartal af 2007. Farverne bliver Noble Blue og Golden Ivory.

K550 Cyber-shot™ er en Quad-Band EDGE telefon, der kommer på udvalgte markeder fra 1. kvartal af 2007. Farverne bliver Jet Black og Pearl White.Lagt på 7. marts 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Ford
 UnderCover by LE KLINT
 Hyundai
 Faber
 Chevrolet
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds