ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Sonys nye Cyper-shot W80 og W90

Sony DSC-W80
Sony DSC-W90

Livets store oplevelser fortjener at blive bevaret og vist igen i en opløsning, der ligger så tæt op ad virkeligheden som overhovedet muligt. High Definition eller HD er formatet for fremtidens tv, som i dag er på vej til at blive standard for nye tv, der kan vise et billede med en skarphed så god, at man næsten tror, at man kigger ud ad vinduet – og ikke ind i sit tv.

De krav tilfredsstiller Sonys nye Cyper-shot W80 & W90, der som de første fra Sony kan vise billederne i fuld HD. Samtidig er kameraerne utroligt lysstærke, så de bedre kan håndtere omgivelser med svagt lys og motiver i bevægelse.

Fyldt med teknologi og logik
Dobbelt Anti-Blur teknologi sikrer, at W80 og W90 tager skarpe og klare billeder af højeste kvalitet i alle tænkelige situationer. Lysfølsomheden er helt oppe på ISO 3200, hvilket er helt i top for almindelige digitale kameraer.

Sonys unikke Face Detection teknologi sætter både W80 og W90 i stand til at genkende og spore op til otte ansigter i et billede. Det medfører, at W80 og W90 automatisk optimerer fokus, lukketid, blændeåbning og blitz til portrætter eller gruppebilleder alt efter situationen.

Sony Cyper-shot W90 er et både avanceret og brugervenligt kamera. De tekniske data omfatter optagelse med 8.1 megapixel, Carl Zeiss Vario-Tessar optik® med 3x optisk zoom samt en stor 2,5 tommer LCD skærm. W90 har et lækker metalkabinet og fås i de stilrene farver sølv og sort. Sony Cyber-shot W80 fås i fire iøjefaldende varianter – pink, hvid, sølv og sort. Sony Cyber-shot W80 har samme specifikationer som W90, bortset fra, at det optager med 7.2 megapixel.

Billeder i HD
Begge modeller tilbyder visning i fuld HD kvalitet. Der betyder, at billeder kan nydes med den højest mulige kvalitet på et Sony BRAVIA TV eller et andet HD-Ready TV ved køb af et kabel eller en dockingstation. Til det formål kan Sony Cyber-shot dockingstation CSS-HD1 anvendes. Er dockingstationen tilsluttet et tv, kan man umiddelbart se billederne, når kameraet placeres i stationen. CSS-HD1 leveres komplet med alle nødvendige kabler og en fjernbetjening. Alternativt kan kablet VMC-MHC1 anvendes for en mere simpel tilkobling til et tv.

Størrelse betyder noget
Carsten Scheuer, der er Markedschef på kameraer i Sony Danmark siger:

”Vi er utroligt glade for at præsentere et kamera, der både tilfredsstiller forbrugerens behov for at få HD ud af sine private billeder, og samtidig kan få det i et utroligt kompakt kamera. Vores undersøgelser viser, at 68 procent af forbrugerne mener, at størrelsen er afgørende for valget af et nyt kamera. De tynde W80 og W90 appellerer derfor til en bred skare af forbrugere takket være varierende farver og spændende funktioner i kameraerne, der er lige til at putte i lommen”.

Pris
DSC-W80: 2499 kr.
DSC-W90: 2999 kr.

Sony Cyber-shot W80 og W90 bliver tilgængelig i hele Europa i slutningen af marts.

Lagt på 14. marts 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Chevrolet
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Natuzzi
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds