ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Fuldend frokosten med brød og bryg fra Bavinchi


Bavinchi er i formidabelt forårshumør og præsenterer nu to spændende nyheder, som vil løfte forårets frokoster til nye højder. Inspireret af ølbrygningen har bagerkæden udviklet et rustikt Bryggerbrød, som følges flot på vej af en specialfremstillet Bavinchi-øl, der er brygget i samarbejde med det kendte mikrobryggeri Ørbæk på Fyn.

Friskbagt brød og velbrygget øl hører sig til på et veldækket frokostbord, når danskerne mødes til forårets mange fester. Derfor er der netop nu stor forårstravlhed hos kæden af Bavinchi-bagere, som både er i fuld sving med at bage lækkert Bryggerbrød og samtidig har sat fuldt blus under de store ølkedler.

I samarbejde med det kendte mikrobryggeri Ørbæk på Fyn præsenterer bagerkæden nemlig nu en helt særlig Bavinchi-øl. Resultatet er blevet Bavinchi Brygger Ale, som sammen med det nye Bryggerbrød er særligt velegnet til forårets fester, uanset om familie og venner samles omkring frokostbordet, eller om den står på picnic i det fri.

Nyheder med smagfulde ingredienser
Med et lækkert og langtidshævet madbrød og en kraftig og aromatisk ale viser Bavinchi vej til spændende smagsoplevelser ved forårets familiesammenkomster. Både brød og bryg forener nemlig det bedste fra de to verdener og sikrer optimale rammer, når menuen serveres.

Derfor er både Bavinchi Bryggerbrød og Bavinchi Brygger Ale tilberedt med de samme gode ingredienser, hvor malt, byg, humle og tørgær tilsammen udgør fundamentet for høj kvalitet, som kan duftes fra første skive brød og smages fra første slurk ale.

Det rustikke Bryggerbrød er derfor lige så velegnet sammen med en kold forret eller dampende suppe som tilbehør til det store danske frokostbord med lune frikadeller og mørbradbøffer. På samme måde sætter Bavinchi Brygger Ale trumf på forårets frokostborde med en mild, aromatisk smag, som fuldender frokosten.

Bavinchi sætter ølguide på spil
Bavinchi sætter ikke kun spot på velsmagende forårshygge med brød og bryg, men bagerkæden inspirerer nu også til at gå på opdagelse i en fantastisk verden af danske og udenlandske øl med en spændende konkurrence.

Den 30. april bliver der i hver Bavinchi-butik trukket lod blandt de rigtige konkurrencesvar om tre eksemplarer af Politikkens Ølguide, som giver masser af inspiration til spændende smagsoplevelser.

Med to friske forårsnyheder har Bavinchi sat fuld fart over feltet i både bageri og bryggeri og inspirerer nu til formidable forårsmiddage.

Både brød og bryg kan købes i de 30 Bavinchi-butikker landet over fra den 17. april. Prisen for Bavinchi Bryggerbrød er 26 kroner, mens Bavinchi Brygger Ale koster 22 kroner. Eller vælg en samlet tilbudspakke med et Bryggerbrød og to Brygger Ale for 60 kroner.

Lagt på 18. april 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Sandwich
 Menu
 Frk. Lisberg
 BY GROTH
 Bison
 Soaked in Luxury
 Andre artikler
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds