ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Fransk kvalitetsvin


Det franske vinhus Boisset har introduceret deres prisbelønnede vinserie French rabbit i Danmark. Den lette Tetra emballage gør den franske kvalitetsvin nem både at bære hjem med hverdagens indkøb eller videre med til fest. Det er slut med glasflasker, der er tunge og kan gå i stykker. Med det lufttætte skruesystem kan vinen samtidig genlukkes og anvendes igen dagen efter uden, at den gode smag forringes. Den lette emballage er desuden miljøvenlig og skånsom mod naturen ved 90 % mindre affald.

To smagsoplevelser fra French rabbit
Boisset introducerede sidste år to vine fra deres French rabbit vinserie, der har vundet SIAL prisen i 2006: Merlot’en er lavet af den smagfulde 2005-årgang og 100 % ren merlotdrue fra Languedoc regionen i Sydfrankrig. Vinen har en krydret tone af kakao og en fyldig rubinrød farve. Smagen er velbalanceret kirsebær blandet med blød tannin og velegnet til de fleste slags kød eller til en oste-picnic hjemme foran pejsen.

Chardonnay-vinens base er 100 % chardonnaydruer fra den kølige Limoux region i Sydfrankrig. Vinen er frisk med en frugtagtig afrunding af abrikos og ferskener. Vinens nuance er lysgylden, og duften har en snært af citrus, honning og brioche. Vinen kan nydes specielt som aperitif eller til fisk og skaldyr.
Senere på året følger Boisset op med lanceringen af deres Pinot Noir vin.

Samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse
Beskyttelse af miljøet og naturen er en betydningsfuld og afgørende opgave, som French rabbit prioriterer højt igennem hele produktionen. Derfor har French rabbit etableret et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse og deres 13 vildtplejestationer over hele landet med et fast beløb per solgt vin. Vildtplejestationerne tager sig af tilskadekomne dyr og plejer dem inden de udsættes i naturen igen. Dyrenes Beskyttelses vildtplejestationer redder årligt over 1000 dyr, og samarbejdet med French rabbit vil redde endnu flere dyr. Denne type samarbejde mellem vinproducent og Dyrenes Beskyttelse er helt nyt i Danmark.

På grund af etiske hensyn er det ikke så ofte, at Dyrenes Beskyttelse kan indgå samarbejde med private virksomheder. Men samarbejdet med French rabbit er helt oplagt, da de indtænker hensynet til miljøet og faunaen i deres produktion, så var vi ikke længe om at takke ja, fortæller Ole Münster, direktør i Dyrenes Beskyttelse.

Pris
French rabbits Merlot og Chardonnay vine kan købes i Bilka og Føtex butikker for 58,95 kroner. Senere på året følges op med lanceringen af French rabbit Pinot Noir vin.

Besøg også hjemmesiden www.frenchrabbit.dk og deltag i konkurrencen om en vinrejse til Frankrig.


Lagt på 20. april 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds