ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Nokia 6120


Flere og flere brugere anvender deres mobiltelefoner til opgaver som downloading af musik, video streaming, surfing på nettet og modtagelse af e-mails med vedhæftede filer. Den kompakte Nokia 6120 classic gør disse opgaver hurtigere og nemmere med anvendelsen af HSDPA (High Speed Downlink Packet Access), der er en udviklet teknologi, som tilbyder downloads op til 10 gange hurtigere end med almindelige WCDMA-netwærk.

For at gøre Nokia 6120 endnu mere funktionel for travle mennesker er telefonen udstyret med to kameraer – et 2 megapixel kamera med 4 x digital zoom, blitz og panorama-tilstand til at tage billeder i høj kvalitet samt et andet kamera på forsiden af telefonen, der gør det muligt at føre videosamtaler.

Med Nokia 6120 classic er der endnu flere måder, hvorpå brugeren kan spare tid. Eksempelvis gør forinstallerede brugerguides og et Set-up Wizard på Nokia 6120 classic det nemt at få e-mail, beskeder og internetforbindelse hurtigt op at køre. Data Transfer-applikationen tillader brugere at overføre kontakter, kalender, foto, video og filer fra deres tidligere Nokia til deres nye Nokia 6120 classic, selv om SIM-kortet fjernes. Og ved at synkronisere kalenderen med arbejdscomputerens kalender i Nokia 6120 classic kan brugere altid tage deres kalender med sig.

“Mobiltelefoner har fået en langt mere betydningsfuld rolle i vores travle liv,” siger Oskar Södergren, Produktmarkedschef, Nokia Skandinavien. “Vi kan se, at det at have muligheden for at anvende mobiltelefonen på forskellige måder giver brugeren en bedre balance mellem arbejde og fritid. Med HSDPA-teknologien, S60-operativsystemet og den lange række af funktioner samlet i Nokia 6120 classic er brugere i stand til at gøre deres daglige liv mere håndterligt”.

I mange lande har 3G-teknologi tilbudt brugerne en forbedret mobiloplevelse med hurtigere surfing, streaming, downloading af musik og e-mail samt internetadgang. 3G-teknologi gør ligeledes brugerne i stand til at nyde godt af applikationer som mobil video. Den nye Nokia HSDPA-teknologi gør disse applikationer og mange flere mere tilgængelige.

Nokia 6210 classic er baseret på S60-software, der tilbyder brugerne at downloade og anvende supplerende applikationer som tilføjelse til allerede tilgængelige applikationer. Brugere kan personliggøre deres telefon med en bred række af add-on-applikationer, tilbehør, indhold og tjenester. S60 tillader også brugerne at anvende flere funktioner på samme tid, hvilket gør dem i stand til at surfe på nettet, samtidig med at de kan lytte til deres yndlingsmusik.

Nokia 6120 classic forventes i handlen i andet kvartal af 2007 til en forventet salgspris på 260 € uden moms og eventuelle tilskud.Lagt på 25. april 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Chevrolet
 Faber
 Hyundai
 Subaru
 Natuzzi
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds