ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Sony NV-U82 / NV-U92T


Sonys lancerer nu to nye højteknologiske navigationsanlæg NV-U82 og NV-U92T, der tilbyder de største og bedste displays på markedet. Til trods for, at de kun er 20 mm tynde, har begge modeller skærme i bredformat på 4,8” med en ekstremt god skarphed og farveægthed. Skærmene er samtidig meget lysstærke og tilpasser automatisk kontrast og lysstyrke efter omgivelserne – en funktion, som Sony er ene om at tilbyde.

Takket være det brede format kan skærmene vise flere typer af information samtidig. Funktionen ”Dynamic Routing Information” giver en enkel og letforståelig information om, hvad der eksempelvis sker på vejen mht. restauranter, tankstationer, parkeringspladser og andet, der er vigtigt at vide ud over selve kørselsvejledningen. Dermed øges bilistens mulighed for at navigere, uden at han skal trykke på skærmen for at få særlige informationer ind også.

Med Sonys unikke ”Gesture Command” teknik kan føreren enkelt tegne en kort-kommando direkte på skærmen for eksempelvis at få den bedste vej til en destination. Forskellige kort-kommandoer giver hurtig tilgang til de hyppigst anvendte instruktioner som eksempelvis ”kør hjem” eller ”find nærmeste benzintank”, uden at man behøver at gå via menuerne.

Position Plus garanterer kontinuerlig information
En anden meget interessant teknologi for kørsel i byer og i tunneler er Sonys Position Plus-teknik, der fastholder ruten bedre end det hidtil har været muligt. Normalt må et navigationsanlæg give tabt, når GPS-signalet fra satellitterne svigter, men med Position Plus kan man roligt kan køre ind i en tunnel og alligevel vil få den rigtige instruks om at køre fra, straks efter at man er kørt ud igen. Her ville navigationsanlæg normalt skulle bruge for lang tid på at finde signalet igen, så man kører forbi afkørslen.

NV-U92T-modellen er som standard udrustet med TMC-modtager (Traffic Message Channel) som tager imod og viser relevant trafikinformation i realtid og kan dermed give alternative vejforslag, hvis en forhindring dukker op på vejen. Funktionen kan købes som tilbehør til NV-U82 også.

Kortinformation for Norden og det nordlige Tyskland er installeret i NV-U82-modellen, som har en hukommelse på 512 MB. NV-U92T er udrustet med en hukommelse på hele 2 GB, og rummer dermed vejkort over hele Europa. Begge modeller har også Memory Stick-indgange, så man enkelt kan indlæse andre kort.


Lagt på 12. maj 2007 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Ford
 Menu
 Jesper Holm
 Natuzzi
 GUBI
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds