ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Sommeren kommer - vintersalget boomer!

Kata Beach Resort ligger ved Kata-stranden på Phuket, og er en af nyhederne hos Spies.

Mens de fleste danskere er i fuld gang med at planlægge sommerferien, er andre allerede i fuld gang med at bestille deres vinterrejser. Spies’ vinterkatalog er netop kommet på gaden, og inden tryksværten på de 260 sider er helt tør, har selskabet solgt mere end 3 ud af 10 af vinterens ca. 10.000 rejser til danskernes favorit Phuket i Thailand. Jule- og nytårsrejserne er allerede næsten helt udsolgt. Vinterens store rejsemål er dog De Kanariske Øer. Ca. 70% af vinterrejserne går hertil, og efterspørgslen er større end i mange år.

- Forsalget er 25%. større end på samme tidspunkt i fjor, som jo blev en rigtig god vinter. Glædeligt for os er det at se, at de klassiske vinterrejsemål – ligesom om sommeren - har fået et markant comeback hos danskerne. Gran Canaria ligger 20% foran salget sidste år efter en vinter, hvor vejret var det bedste i mange år, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

I erkendelse af at der kun findes ca. 30.000 hotelsenge på Phuket mod f.eks. Mallorcas ca. 260.000, er Spies gået på jagt efter alternative charterrejsemål. Selskabet får således som første rejsearrangør eget charterfly med MyTravel Airways til Sydafrika. – I sidstnævnte land tilbyder vi bl.a. 2 forskellige rundrejser med danske rejseledere. Priserne hertil starter ved 7.849 kr. for en 14 dages rejse med hotel de første 3 nætter i Cape Town. 1 uges rundrejse og 1 uge i Cape Town koster fra 13.949 kr., siger Jan Vendelbo.

Nyhedslisten hos Spies tæller også Kenya, Zanzibar, La Palma, Beijing, en rundrejse i Gambia og Senegal, Saigon og Phan Thiet i Vietnam samt en jubilæumsrejse til Hotel Altamar på Gran Canaria. Hotellet har eksisteret i 20 år, og over 100.000 danskere har indtil dato boet på hotellet. På Gran Canaria tilbydes nu også storbyferie i Las Palmas.

- Nyt for os om vinteren er også de tre Sunwing Resorts på Gran Canaria, Tenerife og Phuket. Det er vores bud på den optimale ferie for hele familien. På hotelsiden har vi endvidere indledt et samarbejde med den kendte RIU-kæde og Kata-kæden på Phuket. Kort sagt så præsenterer vi Spies’ største og bedste vinterprogram nogensinde, siger Jan Vendelbo.Lagt på 23. maj 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds