| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone. | Prince Phillip |
|
| | | |
| | | Madfestival på Aros |
| I samarbejde med Dansk Fødevare Forum og Det danske kokkelandshold inviterer ARoS på en unik fem dages nordisk madkunstfestival, SMAG PÅ KUNSTEN i dagene 15.-19. september 2007 med deltagelse af blandt andre stjernekokke fra de fem nordiske kokkelandshold, Rasmus Kofoed, Harald Osa, Thorsten Schmidt, Paul Cunningham, Claus Christensen, Michael Heiberg m.fl. De nordiske madkreatører tager med afsæt i kunsten publikum med på en anderledes og sansestimulerende rejse ind i et univers af farver, dufte og smagsoplevelser. Fra Grønland og Island via Norge og Finland til Sverige og Danmark bringes publikum i kulinarisk nærkontakt med madkulturer, råvarer, tilberedelse – og den kunst der inspirerer maden til nye smage, udtryk og sammensætninger. Kunsten overføres fra lærredet til tallerkenen, og de traditionelle materialer på paletten afløses af nye, men ligeså ekspressive fra gastronomiens univers. Kreative kokkehænder viser publikum, hvordan kunst bliver til mad og mad til kunst, og via delikate, æstetiske og unikke syns- og smagsindtryk åbnes op for en fortolkning omkring vores nordiske kulturarv, identitet og vore værdier. Med andre ord: Det nordiske køkkens potentiale udfoldes og udvikles. Gensidig inspiration SMAG PÅ KUNSTEN skal bidrage til at markere Norden på det gastronomiske verdenskort og tjene til gensidig inspiration og madkulturel udvikling de nordiske lande imellem. Festivalen byder blandt andet på: • masser af smagsprøver, kunstneriske oplevelser og nyfortolkninger af kunstværker på ARoS set gennem de nordiske stjernekokkes temperamenter og smagsløg. • ”Kunstsynergi”, hvor kokke og billedkunstnere går i kompagniskab om at kreere kunst. • formiddage i selskab med nordens dygtigste kokke med ekspertise i mad til børn, der slår låget op på ”Den gale madkasse” og inviterer småfolk med i køkkenet. • en unik VIP-aften i selskab med de nordiske stjernekokke, der kreerer en menu, der forkæler smagsløgene, som de aldrig er blevet forkælet før. • oplevelser i ARoS Café, der som led i festivalen forvandles til en nordisk bogcafé med præsentation af et stort udvalg af tidens mest indbydende, delikate kunst-, koge- og livsstilsbøger. Her møder kunstnere og kokke deres publikum, bøger signeres og kagegaflen kan sættes i dagens konditorkunst og nydes sammen med en god kop kaffe. Kunstkogebog De frembragte kulinariske kreationer samles og præsenteres i en eksklusiv kunstkogebog i hardbackudgave. Bogen udgives i hele landet i samarbejde med Forlaget Gyldendal og bliver på 224 sider. Kunstkogebogen bliver et fotografisk overflødighedshorn af stemningsbilleder fra festivalen og smukke gengivelser af de deltagende kokkes kunstneriske mad-frembringelser. Og naturligvis et udpluk af de mest kreative opskrifter. | | |
| Lagt på 1. august 2007 af IN | | | |
| | |
| | | | | | | | |  | | Stå fast Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret... | Læs mere |
|
| | | |  | | CHART Design 2019 CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |