ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En soldat er en forhenværende civilist, der uddannes til at optræde uciviliseret for at bevare civilisationen.
Halfdan Rasmussen

Luksus og afslapning ved paradisstrande


Luksus og afslapning ved paradisstrande…

Sådan lyder hver tredje danskers opskrift på en god vinterferie. Hver fjerde siger ”spændende kultur, historie, templer og folkeslag – som f.eks. Indien og Thailand”.

Det viser en undersøgelse, som Tjæreborg Rejser har lavet blandt 4.545 rejselystne danskere. Og deres rejselyster forsøger man at tilfredsstile i vinterkataloget for 2007/2008, som netop er kommet på gaden.

Goa i Indien er således en af vinterens 11 nyheder. Hertil flyver man direkte med charterfly fra København. Det er også tilfældet med et andet nyt vinterrejsemål, nemlig Cape Town i Sydafrika, som kan kombineres med to rundrejser.

66% af de adspurgte i Tjæreborg Rejsers undersøgelse siger, at ”de bedst kan lide det ukendte og det, som er en nyopdagelse for én”. Og for de fleste vil Essaouira i Marokko og paradisøen Mauritius være et nyt bekendtskab. Hver tredje dansker synes, det er skønt ”at vende tilbage til sine yndlingssteder”. 64% af sidste vinters gæster vil således tilbage til Thailand.

"Derfor udvider vi vores Phuket-program med flere afgange fra Billund og med flyvninger fra Aalborg i højsæsonmånederne januar og februar. Fra København fordobler vi kapaciteten og kan tilbyde 50 hoteller på 13 thailandske rejsemål", fortæller salgschef Kjeld Gadegaard fra Tjæreborg Rejser.

Selskabet satser på børnefamilierne, og her står De Kanariske Øer stærkt. Faktisk siger ca. 60% af sidste vinters gæster på øerne, at de ønsker at vende tilbage. En af årsagerne er det meget flotte ferievejr i den forløbne vinter. – Vi styrker vores familiekoncept med seks nye såkaldte SunGardens på Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife og Phuket. Selvom flyvetiden er lang til den thailandske ferieø, er ca. 11% af vores gæster børn mellem 0-12 år, siger Kjeld Gadegaard.

Tjæreborg Rejser har også spurgt sine gæster om deres kulinariske lyster. 31% er til en god steak fra grillen, bagt kartoffel og rødvin, 23% er til thailandsk mad med smag af kokosmælk og koriander, og 21% er til mexicansk mad med f.eks. guacamole. Og så svarer 70% ja til, at ferien godt må indeholde spa-besøg og massage, mens de sidste 30% springer den fornøjelse over.


Lagt på 13. juni 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds