ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Undgå trætte og tørre øjne på rejsen


Mange rejsende oplever trætte og tørre øjne pga. flyets eller bilens air-condition. Følelsen af irriterede og sviende øjne kan være ubehagelig og give en dårlig start på ferien. Men symptomerne kan faktisk behandles. Nu findes der et helt nyt sortiment af tåreerstatningsmidler, der passer særligt godt til rejsendes behov.

De fleste kender fornemmelsen af sand i øjnene – også inden ferien overhovedet er begyndt.
Når rejsen til sydens sol og store ferieoplevelser starter i flyet eller bilen, oplever mange at få trætte og tørre øjne. Luftfugtigheden i et fly er kun 3-5% sammenlignet med den normale indendørs luftfugtighed på 40-60%. Og det skaber et miljø, der både kan irritere øjnene, forstyrre koncentrationen og i værste fald påvirke synet.

- Den tynde tårefilm, som omgiver øjet, fungerer ikke optimalt i sådan et klima. Det betyder, at øjet ikke får den nødvendige fugt, men bliver irriteret. De nye Visine tåreerstatningsmidler fungerer som et smøremiddel for dine øjne. For dig som rejser meget – om det er med bil eller fly – kan Visine Trætte Øjne være en stor hjælp, siger Brand Manager for Visine, Kresten Hellberg.

Hver fjerde oplever det
En fjerdedel af befolkningen oplever symptomer på trætte og tørre øjne, der også ofte opstår ved bilkørsel. Især de lange ture kan have negativ effekt på øjnene. Her udsættes tårefilmen for blæsende luft fra klimaanlægget samtidig med, at øjnene anstrenges intensivt i mange timer i træk.

- Det er de færreste, der tænker over og ved, at de kan gøre noget ved irritationen i øjnene. Med en dråbe Visine i hvert øje fugtes tårefilmen i øjet i op til otte timer, og øjet føles friskt og normalt igen. På den måde kan man også forbygge tørre og trætte øjne og sikre sig, at forretningsrejsen eller ferien bliver en succes fra start til slut, siger Kresten Hellberg.

Nyt naturligt stof
Tre af Visine-produkterne indeholder stoffet TSP (tamarind seed polysaccharid), som udvindes af tamarindtræets frø. Stoffet ligner nemlig et af lagene i tårefilmen og kan derfor genskabe og stabilisere tårefilmen. Visine-serien består af fire produkter, der sælges på apoteket og i Matas - både i pipetter og flerdoseflasker. Pipetterne indeholder ikke konserveringsmidler og er derfor velegnede til kontaktlinsebrugere.


Lagt på 1. juli 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds