| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk. | Homer Simpson |
|
| | | |
| | | Mulligatawny suppe |
|  | Foto: Dreamstime |
Suppe af indisk oprindelse Ingredienser: 500 g kyllingebryst 1 l. vand 1 løg 2 porrer 1 rød peberfrugt 2 tsk. karry 2 tomater 1 fed hvidløg 1 tsk. timian 3 spsk. majsstivelse i 1 dl vand 1 dl fløde 13% salt og peber Fremgangsmåde: Kyllingekødet koges i vandet i ca. ½ time, og skæres derefter i mindre tern. Løg, porrer og peberfrugt skæres i mindre stykker og tomaterne hakkes fint. Grøntsagerne koges i kyllingevandet tilsat timian. Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring. Kog suppen godt igennem og tilsæt fløden. Til slut tilsættes kyllingen, og suppen smages til med salt og peber. Serveres sammen med groft brød eller rugkiks. | | |
| Skrevet 2. januar 2013 af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |