ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når man endelig er tilfreds, er der altid nogle, som er utilfredse med, at man er tilfreds, og det gør en utilfreds.
Storm P

Nikon COOLPIX S200


Nikon COOLPIX S200 er et nyt slankt designerkamera i børstet stål. Kameraet er udstyret med flere smarte og gode funktioner, der giver en optimal billedkvalitet i alle sammenhænge. Blandt andet har kameraet en Anti-Shake-funktion (e-VR) og en lysfølsomhed på op til ISO 1600, hvilket sikrer skarpe billeder selv under dårlige lysforhold.

Nikon COOLPIX indgår i Nikons Style-serie, som kendetegnes ved innovative teknologier og smukt, slankt design. Med COOLPIX S200 har man indpakket avancerede funktioner i et supertyndt kamerahus af børstet stål, som kun er 18,5 mm tykt*.

Kameraets Anti-Shake-funktion (e-VR) kompenserer for kamerarystelser og giver et endnu skarpere billedresultat, der øger glæden ved fotografering uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Denne indstilling aktiverer automatisk e-VR, vælger den optimale ISO-indstilling for at opnå stabile resultater og benytter BSS (Best Shot Selector) til at vælge det skarpeste billede ud af op til ti på hinanden følgende billeder. Følsomheds-funktionen udnytter til fulde kameraets store lysfølsomhedsområde ved at vælge den optimale indstilling på op til ISO 1000, hvilket er en stor fordel ved fotografering af motiver i hurtig bevægelse, eller hvis man ønsker at opnå skarpere resultater i svagt lys.

Kombinationen af 7,1 effektive megapixels og et 38–114 mm. (svarende til 35 mm.) 3x Zoom-Nikkor-objektiv gør, at COOLPIX S200 kan anvendes til fotografering af alt fra vidtstrakte landskaber til portrætfotografering med fantastisk skarpe og virkelighedstro farver.

Den tydelige 2,5 tommer LCD-skærm med antireflekterende belægning er en fornøjelse at arbejde med, selv i kraftigt sollys. Det nye menusystem med illustrerede hjælpetekster, gør det nemt at navigere, vælge indstillinger og giver nem adgang til avancerede funktioner til forbedring eller retouchering af billederne efter behov. COOLPIX S200 er endvidere udstyret med Nikons tre nyskabende funktioner for optimale billedresultater: Ansigtsprioriteret AF, indbygget rød-øje retouchering og D-Lighting.

COOLPIX S200 leveres med en gratis udgave af Nikons eksklusive PictureProject-program. PictureProject er et avanceret, men sjovt og brugervenligt værktøj til at organisere, redigere og dele billeder med familie og venner. Endvidere medfølger der gratis et litium-ion batteri EN-EL10, batterioplader MH-63, USB-kabel UC-E6, AV-kabel EG-CP14, kamerarem, manualer og COOLschool (2-timers kamerakursus).

Vejledende salgspris: DKK 2095,- inkl. moms.


*Måler 18,5 mm på kameraets tyndeste sted.

Lagt på 22. juni 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 GUBI
 Faber
 Hyundai
 Chevrolet
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds