ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

De unge elsker charterferien


De unge danskere i alderen 15 til 29 elsker at tage på charterferie. Det dokumenterer en ny undersøgelse, som analyseinstituttet Zapera netop har foretaget for Apollo, over charterferiens popularitet i forskellige aldersgrupper.

Ny undersøgelse viser, at det i særdeleshed er de helt unge i aldersgruppen 15-29, som vil på charterferie denne sommer. Godt hver fjerde unge svarer, at de planlægger eller overvejer at tage på charterferie i sommerferien, og det er et højere tal end hos de øvrige aldersgrupper. Også de modne danskere over 50 i aldersgruppen 50-65 følger godt trop med 20% af de adspurgte. Hver femte af de modne planlægger eller overvejer således en charterferie i sommerferien.

”Vi kan konstatere, at charterferier er mest populært blandt de unge. Det er de helt unge i aldersgruppen 15-29, som stikker af i undersøgelsesresultatet og i endnu højere grad end andre aldersgrupper ønsker at tage på charterferie i år. Charterferien appellerer til de unge, da ferieformen er nem, overskuelig og giver gode muligheder for at have det sjovt i et ferieparadis, som man i løbet af ferieugen lærer godt at kende. Samtidig er kombinationen af, at man kan skabe sin egen, individuelle rejse på charterferien og samtidig gives masser af ’convenience’ i selve ferieformen, noget, mange unge er tilhængere af. Det tegner godt for charterbranchens fremtid, at det netop er de helt unge, som i særdeleshed kan lide charterferien som rejsekoncept”, konstaterer adm. dir. i Apollo, Jan Lockhart.

Gruppen af modne danskere i aldersgruppen 50-65 ligger også relativt højt, når der spørges til, om der planlægges eller overvejes en charterferie i år.

”Hver femte over 50 planlægger eller overvejer en charterferie i sommerferien. Det er også et relativt højt tal og stemmer godt overens med, at flere og flere modne mennesker over 50 ønsker at rejse langt mere, end de har gjort tidligere, da de er fysisk stærkere og deres pengepung bedre rustet end nogensinde. I 2020 vil cirka en tredjedel af Vesteuropas indbyggere være over 50, og det betyder, at vi får flere modne og ældre i det danske samfund, end vi har haft længe”, fortæller adm. dir. i Apollo, Jan Lockhart.

Undersøgelsen er gennemført af det markedsledende analyseinstitut, Zapera. Der er i alt gennemført 1087 interview med danske forbrugere i alderen 15-65 år, og undersøgelsen er repræsentativ for den danske befolkning.Lagt på 5. juli 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds