ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Drop de umulige slankekure og lev lettere


Det lyder umuligt, men er egentlig meget logisk. Problemet med en slankekur er jo, at det netop er en kur – altså noget tidsbegrænset som stopper før eller siden. Det har mere end 3500 danskere allerede indset, og ved hjælp af et simpelt online-værktøj har de nu fået en sundere livsstil.

De fleste af os kender det kun alt for godt. Man bestemmer sig for at gå på slankekur; kun spise frugt og fisk, aldrig mere drikke alkohol, sige helt farvel til den usunde kaffe og fremover kun leve af mørkt rugbrød med økologisk artiskok.

Som regel virker slankekurene dog kun i meget kort tid. Ikke fordi de reelt set ikke er sunde, men simpelthen fordi de er for svære at overholde. Det kræver nemlig tit en komplet og øjeblikkelig omlægning af hele ens liv, hvis man skal holde ved sine nye madvaner – og det er svært.

Ved du, hvad du putter i munden?
Overvægt og en lidt for usund livsstil havde i mange år gjort, at Line Wolff, stifter af madlog.dk, ikke følte sig glad og tilfreds. Efter utallige slankekure og forsøg på det ene og det andet, begyndte hun at skrive op, hvad det egentlig var hun puttede i munden:

”Jeg begyndte at tælle kalorierne i alt hvad jeg spiste og drak, samtidig med at jeg undersøgte, hvor meget energi min krop reelt set havde brug for i løbet af en dag. Jeg blev chokeret - misforholdet var skræmmende!”

Med den nye viden forstod hun nu, at der var en grund til, at hun aldrig tabte sig - hendes kostvaner var jo helt forkerte. Selv mange af de fødevarer hun troede var sunde, viste sig nu at være fyldt med energi, som hun slet ikke dyrkede motion nok til at få brugt.

Det skal være hurtigt og let
Den nye bevidsthed omkring energifordeling og fødevarer generelt, var nyttig og virksom, men processen var meget besværlig og tidskrævende, syntes hun. Hun ville dog ikke give op nu, så hvad kunne der gøres?

”I samarbejde med en programmør, udviklede jeg så madlog.dk, en online-kalorietæller, som automatisk hjælper brugeren til at leve sundere uden at skulle vende op og ned på hele sin hverdag”, fortæller Line Wolff, hvis nye online-hjælpemiddel allerede et halvt år efter lanceringen i 2006, nu har mere end 3500 registrerede brugere.

Danmarks største madvarekatalog
Hele idéen med madlog.dk er netop, at når brugeren først forstår hvordan kost, motion og energiforbrug hænger sammen, så bliver der kortere vej til den nye og sundere livsstil, forklarer Line Wolff:

”Jeg håber inderligt, at madlog.dk vil hjælpe en masse mennesker til at få et sundere og bedre liv. Ikke kun overvægtige men også slanke danskere - som bare får den helt forkerte kost, og derfor kun er sunde udenpå”

Da fedtet ikke skal binde, men være let at komme af med, så tilbyder madlog.dk, at man frit og uden betaling kan prøve at være madlogger.

Det tilbud siger stadig flere og flere danskere ”ja tak” til, og sommeren er jo over os, så alle de fejlslagne og uudholdelige slankekures fallit bliver naturligvis udstillet på strande og stræder. Blufærdighed og volumen motiverer på den hårde måde.

Tjek www.madlog.dk

Lagt på 27. juli 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Peak Performance
 Fransa
 Sandwich
 b.young
 Saint Tropez
 Andre artikler
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Gå dig slank
Det første du taber ved at gå på slankekur, er dit humør...
Læs mere
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds