ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Bulgarien yderst populært hos børnefamilier


Bulgarien er et yderst populært rejsemål, skal man tro Apollos gæster, som primært tæller børnefamilier og par. Ved målinger af tilfredshed fra sæsonens start i maj og frem til nu, set i forhold til sæsonen 2006, er danskernes begejstring for Bulgarien vokset betydeligt.

”Bulgarien er det nye, store og meget populære rejseland for danskerne. Det kan vi se af de seneste målinger på tilfredshed. Totalt set scorer Bulgarien som rejsemål næsten 4 ud af fem mulige, og det er en del højere end sidste år, hvor den totale score lå på 3,59. Et af de målepunkter, der scorer højt, er ’dit indtryk af rejsen som helhed’ med en score på 3,95. Her var karakteren sidste år 3,82. Men også målepunktet ’fik du fuld valuta for pengene’ er røget godt op. Sidste år var karakteren 3,54, mens den i år er vokset til 3,72. Selv vejret har fået et bedre skudsmål i år end sidste år. I år scorede vejret en så høj score som 4,68, mens vejret sidste år modtog karakteren 4,16. Det er i særdeleshed de små hyggelige bulgarske perler som Nessebar, Obzor, Sozopol, Primorsko og Pomorie, som Apollo har i programmet, der får positive tilbagemeldinger med på vejen”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. Apollo.

De seneste fem år er Bulgarien eksploderet som et af de mest populære rejsemål og røget op på en top-fem. Apollo har ca. 10.000 danskere i Bulgarien denne sommer.

Uopdaget paradis
”Vores gæster peger på, at Bulgarien er anderledes, meget børnevenligt, og at de små byer langs Sortehavet er et endnu uopdaget Paradis med fantastiske strande. Danskerne vil prøve noget nyt og uspoleret, og det får de i særklasse i de små, hyggelige byer i Bulgarien, hvor Sunny Beach kan nås i bil eller bus. Det er derudover uhyre billigt at opholde sig i Bulgarien”, siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Apollo rejser til Bulgarien fra Kastrup, Billund, Aalborg og fra i år også fra Odense. Bulgarien tæller perler som Sozopol, Primorsko og Pomorie. Sozopol er en af de ældste byer ved Sortehavet, grundlagt i 600-tallet. Om sommeren valfarter kunstnere til byen for at hente inspiration i den smukke by. Primorsko har den bedste badestrand i Bulgarien, og Pomorie, som også er en gammel, smuk by, huser et af de mest kendte vindistrikter i Bulgarien. I juni, juli og august er der mellem 25 og 30 grader ved Burgaskysten.

Omtrent 7500 Apollo-gæster har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen.




Lagt på 31. juli 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds