ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Salget af oversøiske vinterrejser når ny rekord


Det er rekordernes sommer. Både hvad gælder mængden af nedbør, der er faldet over Danmark, men også hvad gælder antallet af oversøiske vinterrejser solgt på nuværende tidspunkt.

Danskerne vil have garanti for varme og hvide bounty-strande, når de bestiller vinterens rejse, og mange flere ønsker, at det skal ske i Asien, Caribien eller Mellemamerika. Danskerne har således på nuværende tidspunkt købt langt flere oversøiske rejser til vinter end nogensinde før på dette tidspunkt. Der er generelt set en stadig stigende efterspørgsel på de dyre rejser, konstaterer Apollo:

”Vi har på nuværende tidspunkt solgt 40% flere oversøiske vinterrejser end på samme tidspunkt sidste år. Samtidig kan vi se, at halvdelen af vores knapt 10.000 rejser til Thailand er solgt. Det er rekordhøjt på et så relativt tidligt tidspunkt, hvor sommeren i Danmark kalendermæssigt ikke er forbi endnu, og de fleste traditionelt set overvejer efterårsferien snarere end vinterferien. En rejse til De Kanariske Øer koster i snit godt 5000,- kr., mens en Thailands-rejse til sammenligning i snit koster 10.000 kr.. Også derfor er det bemærkelsesværdigt, at vi mærker en stadig stigende efterspørgsel på netop de oversøiske rejser”, siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Apollos totale oplæg på oversøiske vinterrejser er 15.000 rejser. Det store trækplaster er i særklasse populære Thailand. Men herudover følger Caribien med Cuba og Den Dominikanske Republik. Mexico er også godt med og sælger mere end nogensinde. Apollos oversøiske nyhed, Vietnam, følger også samme opadgående salgstendens.

”Vi mærker bestemt ikke nogen økonomisk afmatning, tværtimod. Forbrugsfesten ser ud til at fortsætte, i særdeleshed målt på salget af de noget dyrere oversøiske rejser, hvor mange er af sted i to og tre uger. Vi fornemmer med andre ord, at rekordmange husstande har endnu flere penge til forbrug i år end på samme tidspunkt sidste år, og mange vælger at omsætte pengene til eksotiske oplevelser for hele familien. Den våde danske sommer kan også have skubbet til danskernes længsel efter fjerne, eksotiske og meget varme himmelstrøg”, konstaterer Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.


Lagt på 6. august 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds