ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

Sony Ericsson præsenterer tre Bluetooth™ Watches


Med tre karakteristiske nye Bluetooth™ ure fra Sony Ericsson er der noget for enhver smag. Vælg det ur Bluetooth™ MBW-150-serien, der passer til din stil. Og nyd det behagelige i at kontrollere din telefon fra dit armbåndsur. Urene er skabt sammen med Fossil, der er verdenskendt ekspert i ur-teknologi. Den nye serie af Sony Ericsson MBW-150 Bluetooth™ ure er forud for sin tid, idet de er et resultat af nutidens design og samtidig på forkant med Bluetooth™-teknologien.

Tidløst design
Sammen med Fossil har Sony Ericsson skabt tre Bluetooth™-ure, der indeholder enestående teknologi. Sony Ericsson Bluetooth™ Watch MBW-150 Music Edition har en finish i sort med orange detaljer; Bluetooth™ Watch MBW-150 Executive Edition har en rustfri urlænke, mens Bluetooth ™ Watch MBW-150 Classic Edition har en fornem læderrem og sort skive. Vælg den udgave, der passer til din stil:

Alle de tre ure i MBW-150-serien er forsynet med ridsefrit mineralkrystalglas med antirefleks coating. Når urene ikke benyttes sammen med telefonen, ligner de fuldstændig et normalt ur. Det diskrete OLED-display ses kun, når det er i brug. Og faciliteten med Bluetooth™-teknologi betyder på ingen måde, at man er gået på kompromis med urets traditionelle faciliteter. Et quartz analogt præcisions-instrument samt et digitalt display, som er synkroniseret med din telefon og sikrer, at du er med.

Diskret design
Ligegyldigt hvor og når din telefon ringer, må du hurtigt kunne tjekke, hvem der ringer uden at forstyrre dine omgivelser. Når telefonen ringer, eller du modtager en SMS vibrerer Bluetooth™ Watch MBW-150 svagt på armen, så du med et hurtigt blik kan se, hvem der ringer. Tryk derefter let på en knap for at afvise eller mute opkaldet – eller tag det ved at trykke på svar-knappen på headset, car handsfree eller telefon.

Fjernbetjening
Du behøver ikke have telefonen i hånden for at modtage opkald eller styre musikken. Brug udelukkende dit Bluetooth™ Watch MBW-150 som fjernbetjening af musikken, når telefonen er i den anden ende af rummet, eller hvis du benytter den sammen med stuens højttalere. Søg numre, juster volumen, skift nummer eller sluk for musikken – alt sammen via uret uden at bevæge dig væk fra stolen.

Det nemme liv
Nye features gør livet nemmere, når du betjener din telefon via uret. Auto pairing™ forbinder automatisk uret med din telefon første gang de parres, hvorefter de kobles automatisk i fremtiden. Hvis du er slem til at glemme, hvor du har lagt din telefon, vil Bluetooth™ Watch MBW-150 kunne hjælpe dig. Det vibrerer nemlig, når telefonen er ved at komme uden for rækkevidde. Selve signalet er altid kraftigt takket være Sony Ericssons ekspertise med Bluetooth™-teknologi.Lagt på 8. august 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Hyundai
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds