ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Smagen af Danmark


I sin nye kogebog, baseret på en gastronomisk opdagelsesrejse i Danmark, giver Claus Meyer sit personlige bud på et moderne nordisk køkken.

Claus Meyer har med stor succes i sommeren 2007 gjort comeback som tv-kok i mad- og rejseprogrammet Smag på Danmark på DR1. I 13 udsendelser har 700.000 seere hver uge sommeren over fulgt Claus Meyer, når han har lavet mad under åben himmel nogle af de smukkeste steder i landet. I denne bog fortæller han historien om de ildsjæle og iværksættere, han mødte undervejs, og som fremstiller nogle af tidens bedste danske madvarer og om den gode mad, han lavede af nogle af de forskellige egnes bedste og mest karakteristiske råvarer i de skønneste omgivelser.

"Jeg håber, at bogen formidler stemningen fra vores opdagelsesrejse, og at den er med til at skabe lidt mere plads i vores liv til den mad, de fleste af os inderst inde ønsker at spise og at forbinde os selv med," siger Claus Meyer.

I dag vil et stigende antal danskere gerne betale en højere pris for en fødevare med en enestående smag og særlig oprindelseshistorie. Gennem bogens mere end 75 skønne opskrifter - mange af dem fra rejsen, alle helt nye - fortæller Claus Meyer den danske mads kulturhistorie, og han beskriver det moderne nordiske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter. Opskrifter og beskrivelser er ledsaget af stemningsfulde billeder af naturen, råvarerne og maden.

Titel: Smagen af Danmark
Forfatter: Claus Meyer
Pris: Vejledende 229 kroner
Forlag: Aschehoug
ISBN: 8711312173

Køb bogen hos www.saxo.com



Lagt på 5. september 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Natuzzi
 GUBI
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Andre artikler
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds