| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv. | Piet Hein |
|
| | | |
| | | Æbler – en dejlig vinterfrugt |
| Vidste du, at den danske æblesæson begynder i september og varer frem til marts? Det betyder, at grønthandlerne lige nu bugner af friske, danske æbler, der bare venter på, at du skal spise dem. To tredjedele af fibrene og antioxidanterne gemmer sig lige under skrællen. Derfor bør du nyde æblerne som de er, og undlade at skrælle dem. Husk dog at skylle æblerne godt, før du spiser dem, så du undgår unødvendige sprøjtemidler, hvis ikke du køber økologisk! | | |
| Skrevet 19. september 2007 af TH | | | |
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |