ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Bestil din skiferie på nettet


Skiferie med familie og venner er for mange en tradition. Skientusiasterne ved, hvad de vil have, hvilket gør denne ferietype velegnet til at bestille via internettet.

Skiferien er for mange vinterens højdepunkt. Men da mange kun har fornøjelsen i en uge om året, er man meget bevidst om, hvad ferien skal indeholde.

”Flere og flere bestiller deres ferie via nettet. Det har vi taget konsekvensen af og valgt at erstatte årets skiferiekatalog med et site for skiferier. Skiferien er for mange en ferieform, som gentages år for år. Folk ved, hvad de vil have, og derfor er skiferien oplagt at bestille online”, siger Jesper Ewald, indkøbs-og produktchef i FDM travel.

Skiferie er en ferieform, som er relativ let at bestille. Størstedelen af skiferien bruges på bjerget, og derfor er ferieboligen i højere grad et sted, hvor man samles om aftenen for at hvile benene, inden næste dags skiudfordringer. Det er ens for de fleste familier, som ofte stiller samme krav til ferieboligen.

”Vores erfaring er, at kravene til skiferiens bolig går igen. Folk er meget bevidste om, afstanden til liften, indkøbsmuligheder og ikke mindst boligens indretning, hvilket er let at se på en hjemmeside. Derfor er der ikke behov for individuel rådgivning i samme grad, som hvis man skal på en længere rejse med besøg i flere lande, hvor flyafgange, hotelophold og udflugter skal koordineres”, siger Jesper Ewald.

I nogle lande fx Frankrig er lejlighederne små, og hvis man er mange, som rejser sammen, kan der være brug for at fordele plads, vanter, skisokker og skibriller på lidt flere kvadratmeter. Derfor er det også muligt at fordele gruppen i flere lejligheder, når man bestiller skiferien via FDM travels hjemmeside.

www.FDM-travel.dk/ski findes rejser til Sverige, Norge, Østrig, Frankrig, Schweiz, Italien, Slovenien og Tyskland, og for hvert område er det muligt blandt andet at se antal pister og søge efter ledige ferieboliger. Til nogle destinationer medfølger gratis liftkort til børn under 5 år. Leverer siden ikke de oplysninger, man søger, kan man altid kontakte en af rejsekonsulenterne i FDM travel.


Lagt på 20. september 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds