ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Smart, smartere, i780


Samsung har netop lanceret selskabets nyeste smartphone, Samsung i780. Dermed udvider Samsung sit udvalg af smartphones skræddersyet til forretningsfolk i kølvandet på lanceringen af Samsung i600. i780 er med den tilhørende digitale pen og 2,55 tommer store skærm, optisk mus og tastatur med understøttelse af æ, ø og å, indbegrebet af et vaskeægte, mobilt kontor. Samsung i780 er derudover den første Samsung-mobil med indbygget GPS og kort over Norden, som lanceres på det nordiske marked. Telefonen er endvidere udstyret med et to megapixel digitalt kamera.

Har man sagt i780, har man samtidig sagt datakommunikation. Ud over brugen af mobilt bredbånd med hastigheder op til 3,6 Mbit/sekund, understøtter Samsung i780 datakommunikation via GPRS, EDGE, det almindelige 3G-net samt trådløse WiFi-netværk. Det er med andre ord en smal sag at koble sig på internettet, overføre filer hurtigt, samt at sende og modtage e-mails via mobilnettet, uanset hvor man befinder sig.

Samsung i780 er baseret på operativsystemet Windows Mobile Professional, som gør det nemt for mobile brugere at installere forskellige programmer, fx til brug i forbindelse med redigering af dokumenter. Microsoft Office Mobile gør det nemt og enkelt at arbejde med Office-dokumenter og sende dem frem og tilbage mellem Samsung i780 og brugerens computer. Vel at mærke uden at hverken formateringer eller indhold går tabt.

– Ud over Windows Mobile Professional, tilbyder vi Samsung i780 baseret på Windows Mobile 6 Standard. Såvel Samsung i600 som i780 er smartphones, der imødekommer en række af de centrale krav, som virksomheder såvel som forretningsfolk stiller til mobile terminaler i dag, siger Michael Alström, nordisk produktmarkedschef hos Samsung.

Samsung i780 byder derudover på en række funktioner, når det gælder mobil underholdning, fx en integreret musikafspiller og minibiograf. Mobile brugere kan udvide telefonens hukommelse med et eksternt memory-kort og afspille deres yndlingsmusik eller foretrukne film, når det passer ind i programmet.


Lagt på 29. september 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Subaru
 Menu
 GUBI
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger