ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Sony DSC-H3


Sony lancerer nu en ny model i den kompakte Cyber-shot H-serie, der er den hidtil mindste Cyber-shot model med 10x optisk zoom. Vigtige nøgleord for modellen er 8,1 megapixel, ansigtsgenkendelse, avanceret sports-funktion og meget andet.

Rejser, sport eller bare hygge med venner og familie – den nye Cyber-shot H3 fra Sony klarer det hele. Det ultrakompakte kamera er fyldt med egenskaber, der ellers hører hjemme blandt professionelle sværvægtere til en langt højere pris.

Kraftig 10x zoom i et kompakt og brugervenligt design
Det flotte H3 er det hidtil mindste Cyber-shot kamera med 10x zoom og Carl Zeiss optik. Med den kraftige optiske zoom kan man bringe motiver tættere på med en fremragende tydelighed – også takket være den høje opløsning på 8,1 megapixel. Optagelserne kan nydes med en imponerende kvalitet på et stort HD-Ready fjernsyn. H3 vejer kun 246 gram*, og med en størrelse på 106.0mm x 68.5mm x 47.5mm er det kompakt og let nok til at bæres ved alle lejligheder.

Ansigtsgenkendelse og Dynamic Range Optimiser
Elektronikken er noget af Sonys mest avancerede. Takket være den brugervenlige ansigtsgenkendelsesfunktion kan selv de helt uerfarne fotografer tage flotte portrætter. Optagelserne styres af kameraets superhurtige BIONZ billedbehandler, der bl.a. håndterer ansigtsgenkendelse, belysning, blitz og andre indstillinger. Elektronikken styrer også en forbedret autofokus samt avanceret øjengenkendelse, der sikrer, at der stilles skarpt på motivet, så man får gode og skarpe portrætter med en naturlig hudfarve – selv ved en kraftig zoom i dårlig belysning. H3 justerer automatisk belysning og kontrast vha. Dynamic Range Optimiser (DRO), der analyserer hvert billede for at opnå et balanceret og naturligt resultat.

Sportsfunktion med High Speed Shooting
Cyber-shot H3 er også udviklet til at håndtere situationer med hurtige bevægelser. En ny avanceret Sports Shooting funktion håndterer en høj lukkerhastighed på 1/2000 sek og benytter en særlig autofokus-funktion, der modvirker de rystelser, som kompakte kameraer ellers normalt ikke kan håndtere.

Ægte HD billedvisning med Photo TV
De HD billeder, som du optager med H3, kan ved køb af et HD-kabel nydes på et BRAVIA-tv fra Sony eller et andet HD Ready tv. Billedshowet kan tilføres fire forskellige fire visuelle effekter (Simple, Nostalgic, Active eller Stylish) og fire musiknumre. Vil du hellere lægge din egen MP3-musik ind fra din PC, er det også muligt.
Photo TV optimerer billederne og giver en skarpere og mere naturlig farve- og strukturgengivelse i den seneste generation af BRAVIA fjernsyn. Det tilbyder derfor en væsentlig forbedring i forhold til visning af stillbilleder på et traditionelt TV, der er optimeret til levende billeder.

Double Anti-blur teknologi
Double Anti-Blur teknologi reducerer kamerarystelser og giver skarpe billeder, når optagelsesbetingelserne ikke er perfekte. Super SteadyShot billedstabilisering anvender en høj lysfølsomhed i billedet (ISO 3200), der kombineres med Sonys Sony Clear RAW NR støjreduktion for at bekæmpe farve- og luminansstøj.

Nem billedkorrektion – uden behov for PC
En række spændende retoucherings funktioner udvider din palet af kreative muligheder uden behov for PC og billedredigeringsprogrammer. Korrektion af røde øjne og trimnings funktioner er suppleret med fire nye filtereffekter for at tilføje en ekstra glans til dine yndlingsbilleder.

Tilbehør
Tilbehørsprogrammet omfatter objektiver og filtre, GPS position optager, batterier, bæretasker og meget andet, der er med til at give et endnu større udbytte af din Cyber-shot kamera.

Sony Cyber-shot DSC-H3 hovedspecifikationer

- 10x Optisk zoom

- 8.1 Megapixel

- Photo TV HD-udgang

- Ansigtsgenkendelses teknologi (Face Detection)

- Dimensioner: 106.0mm x 68.5mm x 47.5mm

- Vægt: 246g*

*uden batteri og hukommelseskort.


Vejl. pris inkl. moms. 2699 kr
Lagt på 1. oktober 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Chevrolet
 Natuzzi
 Hyundai
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds