ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

God, bedre, Pentax Optio A40

Pentax Optio A40 har megen af den teknik, som Pentax i de senere år har udviklet til sine dyrere spejlreflekskameraer.

Skal man have det gode billede, så kræver det ofte et spejlreflekskamera. Men det er langt fra alle, der orker at sætte sig ind i de mange faciliteter, som sådan et kamera rummer. De kan så glæde sig over, at Pentax endnu engang har formået at få højteknologien fra spejlreflekskameraerne indarbejdet i et kompaktkamera, der leverer det, som det hele handler om. Knivskarpe billeder med meget naturtro farver.

Pentax Optio A40 rummer nemlig megen af den teknik, som Pentax i de senere år har udviklet til sine dyrere spejlreflekskameraer, men som man nu også kan drage fordel af i et kamera, der ikke fylder mere end en pakke cigaretter.

I forhold til den A30-model, som Pentax Optio A40 afløser, er det nye kamera udstyret med en større billedsensor på intet mindre end 12 effektive megapixels, hvilket gør endog meget store forstørrelser mulige. Kameraet har ligesom forgængermodellen en af Pentax’ allerbedste smc-zoom-optikker samt en helt ny billedsensor, der sammen med et nyt elektronisk billedbehandlingssystem sikrer en meget naturtro farvegengivelse i de færdige billeder.

Der er heller ikke nogen risiko for, at disse billeder bliver hverken rystede eller uskarpe, for det forhindrer intet mindre end tre anti-ryste-funktioner. Pentax Optio A40 er således forsynet med en banebrydende gyroteknik, hvor billedsensoren er magnetisk ophængt, så både de lodrette og vandrette rystelser modvirkes, hvilket f.eks. gør det nemmere at tage billeder, hvis man kun har en hånd fri. Samtidig sikrer en anden af kameraets i alt tre anti-ryste-funktioner, at man også kan skyde løs, selv om lysforholdene ikke er de allerbedste. Helt automatisk sørger denne funktion for, at lysfølsomheden justeres, når man pludselig beslutter sig for at fotografere om aftnen eller i et mørkt lokale.

Anti-ryste-funktionerne er ikke de eneste avancerede faciliteter, man kan finde i Pentax Optio A40. Det nye kompaktkamera genkender også selv ansigter og foretager indstilling ikke bare af lysforholdene, men fokuserer også helt automatisk på dem. Nu kan man uden problemer lave optagelser, hvor ansigterne både er korrekt belyste, og også er helt knivskarpe!

Netop kvaliteten i de færdige billeder er en af styrkerne ved det nye kamera. Pentax Optio A40 kan langt bedre håndtere de ekstreme situationer, hvor der er større områder af motivet, der enten har meget eller lidt lys. Det kompenserer kameraet for, så de hårdeste kontraster bliver opblødt, ligesom kameraet også er udstyret med et par funktioner, som gør det meget velegnet til personfotografering. Dels er Pentax Optio A40 i stand til at lave en bedre gengivelse af hudtoner på optagelserne, dels har kameraet også en funktion, så det kan tage portrætter, der automatisk bliver beskåret til brystbilleder.

Vejledende pris for kameraet er 2.695 kroner, og det er i butikkerne i starten af november.Lagt på 13. oktober 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Rosendahl
 Hyundai
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds