| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst. | Alfred Hitchcock |
|
| | | |
| | | Nem tzatziki |
| Lækker og ikke mindst nem tzatziki. Ingredienser: 1 agurk 3 fed hvidløg 3 dl græsk yoghurt 2 tsk. olivenolie salt og peber Fremgangsmåde: Start med at vaske agurken og riv den derefter groft på et rivejern. Kom den revne agurk i en si og vend lidt salt i. Sæt sien i en skål og lad det stå og dryppe af i en time. Læg derefter de revne agurker i et klæde, der kan opsuge det overskydende vand. Pres nu hvidløgene og rør dem i den græske yoghurt sammen med olien. Vend herefter agurken i yoghurten og smag til med salt og peber. Tzatziki kan blandt andet bruges som tilbehør til salat, ovnbagte kartofler eller som forret med et lækkert friskbagt brød. | | |
| Skrevet 8. oktober 2007 af IN | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |