ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Voldsomme pc’er til hjemmet fra HP


Med den helt nye Pavilion Elite m9000-serie giver Hewlett-Packard (HP) sit bud på, hvordan en avanceret trådløs, stationær pc til den meget krævende hjemmebruger skal skrues sammen – samtidig med at den ser godt ud i med sit nye look i sort og stål.

Elite m9000-serien fås med kraftige processorer. Lige fra AMD Athlon 64 X2 4400+ og helt op til Intel Core2 Quad Q6600. Derfor kan m9000-serien klare selv de mest krævende opgaver uden problemer og med flot grafik. En af modellerne kommer endda med det gode grafikkort NVIDIA GeForce 8600 GT TurboCache med PureVideo technology.

Brugervenligheden er samtidig i top. Eksempelvis er det pærelet at foretage backup af ens data til eksterne enheder. Man trykker blot én gang på den indbyggede HP Easy Backup-knap på forsiden, hvorefter m9000 straks begynder at sikkerhedskopiere alle ens uvurderlige fotos, dokumenter, musik eller film. Som standard får man 640 GB harddiskplads, og det kan nemt suppleres med en HP Personal Media harddisk og den helt lille HP Pocket Media harddisk, som der er to ledige pladser til på forsiden af kabinettet – begge er ekstraudstyr. Det er også muligt at tilslutte eksterne USB- eller Firewireharddiske øverst på kabinettet uden kabelrod. På den måde har man i princippet ubegrænset lagerplads, da man nemt kan tilføje ekstra harddiske, når behovet opstår.

Nyeste trådløse standard
Som standard er der er indbygget trådløst Wi-Fi netværk 802.11 b/g, og de dyreste modeller fås endda med den ekstremt hurtige trådløse 802.11 n-standard. Også det medfølgende tastatur og mus samt fjernbetjening er trådløse.

Udseendet er der også tænkt på. Kabinettet er udført i sort pianolak og rustfrit stål. Dermed passer m9000-serien til den designlinje, HP for nyligt indførte for deres bærbare, fladskærme og andre stationære pc’er.

Designerne har også tænkt på ens ryg, da tændknappen sidder øverst, og man derfor ikke skal bukke sig længere ned end højst nødvendigt. Diskret gemt af vejen bag en låge på forsiden finder man alle multimedietilslutninger samt USB og Firewire. Desuden er der indbygget 15-i-1 hukommelseskortlæser. Det nyeste design inden for strømforsyningsteknologi gør endvidere, at strømforbruget er væsentlig lavere end hos andre stationære pc’er.

Afhængig af model leveres HP Pavilion Elite m9000-serien som Media Center pc med tv-tuner og harddiskrecorder. Vil man se film i superhøj opløsning, kan man endvidere købe et kombidrev, som kan afspille film gemt i begge de nye HD-formater Blue-ray og HD-DVD.


Lagt på 10. oktober 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 Subaru
 Faber
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds