ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Australske diamanter på vinhylden

Rosemount Diamond Label Shiraz - Rig og intens vin med blød eftersmag
Rosemount Diamond Label Chardonnay - Let og fyldig med et strejf af tropisk frugt

Diamonds are a girl’s best friend – og nu lander en ægte diamant i både smag, duft og udseende på de danske vinhylder. De eftertragtede australske vinmærker fra Rosemount Estate lanceres nu i et nyt design. Formet med inspiration fra diamanter og en firkantet bund lyser glasflasken op i ethvert selskab og klæder et veldækket bord. Og helt i tråd med tiden er der kræset for detaljerne – for også vinproducenterne har fået smag for, at både kvinder og mænd gerne betaler mere for design, luksus og æstetik.

Vinflasker ligner hinanden til forveksling, og det kan være svært at finde de ægte diamanter. Rosemount, som altid har gjort tingene en smule anderledes, skiller sig nu markant ud fra mængden ved at skabe en utraditionel, facetteret glasflaske med firkantet bund, der fremover gør det lettere at genkende diamanterne på vinhylden. Et andet brud på skik og brug er, at alle vine fra Rosemount Estate fremover kun fås med moderne skruelåg. Dermed fremstår vinen, som da den forlod Rosemounts australske vinkunstnere – klar, frugtagtig og fuld af smag.

Ifølge den danske indretnings- og stilekspert Jesper Gadegaard, kendt fra Tv-udsendelsen De Fantastiske Fem, er Rosemounts designtiltag og brud med konventionerne et eksempel på, at virksomheder i højere grad tænker i moderne æstetik og personificerede produkter.

"Det handler om at skabe personlighed og substans med skræddersyede produkter, f.eks. med et nyt design og stort fokus på enestående detaljer og gennemført kvalitet. Vi ser i øjeblikket flere eksempler på, at virksomheder også inden for de traditionelle brancher tænker i nye baner og bryder med praksis for, hvordan varen skal se ud og præsenteres. Og det er noget vi kommer til at se meget mere til fremover”, fortæller Jesper Gadegaard.

Designteamet bag den nye Rosemount-flaske har ladet sig inspirere af de magiske og eftertragtede diamanter. Den diamantformede etikette skaber sammen med den stringente glasflaske et stilrent udtryk. Flasken harmonerer flot med etiketten, der hidtil har fungeret som pejlemærke for vinelskere verden over. Anvend flasken som karaffel, den er let at håndtere og fremhæver vinen med sin prismeeffekt. Sæt den på festbordet og pynt med matchende prismer, krystalglas og sølvtråd.

Rosemount Diamond Label Shiraz er en rig og intens vin med blød eftersmag. Nyd den sammen med lam, pasta eller krydrede retter.

Rosemount Diamond Label Chardonnay er let og fyldig med et strejf af tropisk frugt, fersken og melon til lyst kød, skaldyr og salater.

Rosemount vinene fås i Bilka, Føtex og udvalgte SuperBest butikker.


Lagt på 11. oktober 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds