| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | | | | |
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning. | Piet Hein |
|
| | | |
| | | Brownies |
| Ingredienser: 250 g smør 160 g mørk chokolade 4 pasteruriserede æg 230 g sukker 130 g hvedemel 4 spsk kakaopulver ½ tsk kanel 100 g valnødder 100 g hasselnødder Fremgangsmåde: Smelt smørret med chokoladen i en lille gryde ved svag varme og lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende masse. Bland mel, kakao, kanel, hassel- og valnødder sammen og vend det forsigtigt i æggemassen. Tilsæt den afkølede chokoladeblanding. Hæld dejen i en smurt form og bag den midt i ovnen i 35 minutter ved 175 grader. Lad kagen køle lidt af og skær den i firkantede stykker. | | |
| Skrevet 18. oktober 2007 af TH | | | |
| | |
| | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |