ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Ibizas genfødsel


Nu introducerer Apollo - som eneste danske charterarrangør - den gammelkendte stjernedestination Ibiza. Som del af øgruppen De Baleariske Øer er Ibiza en meget smuk ø og har i stil med Mallorca oplevet en massiv renæssance de seneste år. Der er noget at komme efter både for børnefamilien, det nyforelskede par og venneslænget. Og så er det nemt at se en berømthed i farten!

Mange har de seneste år fundet tilbage til Ibiza. Den spanske konge holder ferie her, arabiske oliesheiker spiser aftensmad og flyver hjem igen, og topmodeller og Formel 1 racerkørere har sommerhus på øen - blandt mange. Og så de ganske almindelige mennesker, som også er faldet for øens charme og mange muligheder. Ibiza var i 80’erne kendt for at være skandinavernes fest-sted nummer ét. Men der er meget andet at tage til Ibiza for – og det har givet øen en renæssance. Fra maj 08 kan danskerne påny komme til Ibiza, og bookinger kan allerede gøres nu på www.apollorejser.dk. Apollo tilbyder både femstjernet luksus og gedigne børnevenlige lejlighedshoteller nær skønne strande.

”Vi har haft forsalg på Ibiza i en uges tid nu, og vi kan allerede konstatere, at den smukke ø appellerer til mange forskellige danskere, hvilket jeg personligt godt kan forstå. Det er en interessant ø med mange muligheder, og vi er glade for atter at kunne tilbyde danskerne den lille perle. Forsalget er gået stærkt”, siger Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

Noget for børnefamilien…
Apollo tilbyder rejser til flere dele af øen. Der er således noget både for børnefamilien, som vil have børnevenlige hoteller, lavvandede strande og gode aktivitetsmuligheder som go-cart bane, legepladser og vandland. Det gælder primært byerne Es Canar og Santa Aulária. I Es Canar findes bl.a. også det kendte hippie-marked, som sælger keramik, smykker og smukke gevandter. Det kan også anbefales at leje bil og køre på naturopdagelse på den smukke, grønne og bjergrige ø.

– og for det nyforelskede par eller venneslænget
Men der er også meget at komme efter som nyforelsket par eller venneslæng, der gerne vil have en ferie lidt udover det sædvanlige. Dette i særdeleshed i og omkring Ibiza By med de smukke boulevarder, små listige tapas-barer og mærkevarebutikker. De eksklusive diskoteker er i verdensklasse her, og berømtheder kan spottes i mængden. Apollo tilbyder en række lækre hoteller i og omkring Ibiza by, og det smukke hotel Sinbad, som er minimalistisk og meget stilfuldt indrettet, kan anbefales de kræsne. Apollo tilbyder også et ”Exclusive-hotel” – Ibiza Gran Hotel – som har fem stjerner + og et sublimt spacenter. Hotellet har også kasino.

Højt oppe på klippen i Ibiza By troner kastellet og våger over byen. Herfra holdt man for flere hundrede år siden udkig efter sørøvere. I dag ligger her mange gode og hyggelige restauranter, caféer og barer på de snoede og smalle stræder. Og nu holder man ’blot’ udkig efter den næste smagfulde tapas-ret.

Yderligere information: www.apollorejser.dk


Lagt på 22. oktober 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds