ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Næste generation robot-støvsugere på markedet


Den nye generation af robotstøvsugere, der netop er kommet på markedet, er så billige og effektive, at de kan måle sig med de bedste, almindelige støvsugere. Sugeevnen er i top, robotten kommer helt ud i hjørnerne – og den er klog nok til at sætte farten ned, så den ikke ramler ind i møblerne eller vikler sig ind i ledninger.

Der er ikke længere nogen undskyldning for selv at støvsuge. Med verdensnyhederne, iRobot Roomba 530 og 560, er robotstøvsugning blevet et reelt alternativ til den almindelige støvsuger. Roomba 560 har desuden et integreret ugeprogram, så du kan indstille den til at støvsuge på de dage og tidspunkter, der passer dig.

Sugeevnen fordoblet
Sugeevnen er fordoblet, i forhold til hvad tidligere robotstøvsugere kunne præstere – og hvad angår dyrehår, er robotten blevet tre gange mere effektiv. De nye robotstøvsugere er således fuldt ud på højde med – eller bedre end – de bedste, almindelige støvsugere på markedet. Roomba 530 og 560 er desuden dygtige til at komme i dybden på tæpperne, og hvis der er særligt beskidt et sted, registreres det af en sensor. Den får robotten til at slå over i et program for ekstra grundig rengøring – og når den har fået has på skidtet, går den automatisk tilbage til almindelig rengøringsmodus. Eventuelle frynser og ledninger bliver også registreret, så robotten undgår at hænge fast i noget undervejs.

Større intelligens, mindre larm
Der er kommet flere sidebørster i Roomba 530 og 560, og evnen til at komme helt ud i hjørnerne er dermed blevet forbedret væsentligt. Samtidig er støvsugeren blevet klogere. Den opfatter i god tid, hvor der er vægge og møbler, og sænker farten, når den nærmer sig, så den ikke skrammer noget. Det betyder også, at støvsugningen ikke støjer så meget som tidligere – og i sig selv er robotten mere lydsvag end manuelle støvsugere. Du kan således fint være i rum med iRobot Roomba, mens den arbejder – hvis du da ikke vælger at programmere den til at gøre det, når du er ude af huset. Blandt de øvrige forbedringer er en større opsamlingsbeholder, så der går længere tid, før støvsugeren skal tømmes – derudover er de nye modeller stort set vedligeholdelsesfrie.

Lille og vågen
Den nye generation er konstrueret enklere og stærkere. Det betyder, at robotstøvsugeren har fået en længere levetid, og skulle en enkelt af dens 8 dele blive nedslidt, er den nem at udskifte. Med en højde på blot 9 cm kommer Roomba 530 og 560 ind de steder, hvor du selv har svært ved at nå – eller ikke orker at bøje dig efter – eksempelvis helt ind under den lave sofa. Den tilpasser sig løbende forskellige underlag og sørger selv for at køre hen og blive ladet op, når den har behov for det. Efter veludført arbejde vender den altid tilbage til sin faste plads og venter pænt på, at der igen bliver brug for den. iRobot Roomba fås fra 2.799 kroner.


Lagt på 22. oktober 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Natuzzi
 GUBI
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds