ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Tarteletter - Med 85 forførende opskrifter


Tarteletter er en kogebog med et sandt festfyrværkeri af opskrifter på, hvordan man kan variere fyldet i en lille sprød tarteletbund. Bogen er spækket med opskrifter på tarteletter med skaldyr, fisk, grønsager, ost, kalv, okse, lam, vildt og ikke mindst et lille, men delikat udvalg af desserttarteletter. Har man hang til tarteletter, er bogen den uundværlige inspirationskilde til nye og overraskende tilberedninger, og med sine grundige anvisninger kan man til og med lære at bage dem selv.

Mange elsker tarteletter, og i Danmark er der stadig en rig og levende tradition for at servere tarteletter som forret ved festlige lejligheder, og mange traditionelle spisesteder holder stadig retten til at servere tarteletter i hævd. Vi kender alle klassikerne høns i asparges, rejer i asparges og den gammelkendte med skinke, grønærter og gulerødder.

Tarteletten betragtes dog også af mange, med rette eller urette, som en noget bedaget og gammeldags spise og som udtryk for en småborgerlig madkultur. Dette synspunkt vil bogens forfatterinde, som oprindeligt kommer fra Frankrig - tartelettens oprindelsesland - gøre op med én gang for alle. Babette Hersants tarteletopskrifter er opstået i mødet mellem især den danske og franske madkultur, men så sandelig også den internationale som hun har lært at kende gennem sine mange rejser med sin ægtefælle, som er dansk diplomat.

’Tarteletter’ er en oplagt mandelgave, eller gave til børnene der flytter hjemmefra, til manden eller kvinden der har alt, undtagen god smag, til svigermor der er kørt træt i høns i asparges, men frem for alt til alle der lider af gastronomiske fordomme.

Bogen er skrevet til Forlaget Vandkunsten på fransk og oversat af Claes Benthien, tilrettelagt af Rolf Elsner med fotografier af Bjarne Stæhr. Forordet er skrevet af Suzanne Brøgger.

Tarteletter - Med 85 forførende opskrifter
Forfatter: Babette Hersant
Pris: 169 kroner.
Forlag: Forlaget Vandkunsten
Udgivet: 22. oktober 2007
ISBN: 8776950654

Køb bogen her www.saxo.com


Lagt på 23. oktober 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds