| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning. | Piet Hein |
|
| | | |
| | | Tarteletter - Med 85 forførende opskrifter |
| Tarteletter er en kogebog med et sandt festfyrværkeri af opskrifter på, hvordan man kan variere fyldet i en lille sprød tarteletbund. Bogen er spækket med opskrifter på tarteletter med skaldyr, fisk, grønsager, ost, kalv, okse, lam, vildt og ikke mindst et lille, men delikat udvalg af desserttarteletter. Har man hang til tarteletter, er bogen den uundværlige inspirationskilde til nye og overraskende tilberedninger, og med sine grundige anvisninger kan man til og med lære at bage dem selv. Mange elsker tarteletter, og i Danmark er der stadig en rig og levende tradition for at servere tarteletter som forret ved festlige lejligheder, og mange traditionelle spisesteder holder stadig retten til at servere tarteletter i hævd. Vi kender alle klassikerne høns i asparges, rejer i asparges og den gammelkendte med skinke, grønærter og gulerødder. Tarteletten betragtes dog også af mange, med rette eller urette, som en noget bedaget og gammeldags spise og som udtryk for en småborgerlig madkultur. Dette synspunkt vil bogens forfatterinde, som oprindeligt kommer fra Frankrig - tartelettens oprindelsesland - gøre op med én gang for alle. Babette Hersants tarteletopskrifter er opstået i mødet mellem især den danske og franske madkultur, men så sandelig også den internationale som hun har lært at kende gennem sine mange rejser med sin ægtefælle, som er dansk diplomat. ’Tarteletter’ er en oplagt mandelgave, eller gave til børnene der flytter hjemmefra, til manden eller kvinden der har alt, undtagen god smag, til svigermor der er kørt træt i høns i asparges, men frem for alt til alle der lider af gastronomiske fordomme. Bogen er skrevet til Forlaget Vandkunsten på fransk og oversat af Claes Benthien, tilrettelagt af Rolf Elsner med fotografier af Bjarne Stæhr. Forordet er skrevet af Suzanne Brøgger. Tarteletter - Med 85 forførende opskrifter Forfatter: Babette Hersant Pris: 169 kroner. Forlag: Forlaget Vandkunsten Udgivet: 22. oktober 2007 ISBN: 8776950654 Køb bogen her www.saxo.com | | |
| Lagt på 23. oktober 2007 af IN | | | |
| | |
|  | | Jamie Oliver - Grønt Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller... | Læs mere |
|
| | | | | | | |  | | Enkelt Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning... | Læs mere |
|
| | | | | | | |  | | Lev sundt året rundt Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men... | Læs mere |
|
| | | | | | | |  | | River Cafe 120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant... | Læs mere |
|
| |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |