ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

Star Tour vil erobre jyske markedsandele

Foto: Startour

Alle midler bliver taget i brug, når Star Tour, Danmarks største rejsearrangør, skal nå målet om at erobre markedsandele på det jyske rejsemarked. Star Tour vil være jydernes foretrukne rejsearrangør i fremtiden, og for at overbevise den jyske befolkning skyder Star Tour nu en kæmpe jysk happening i gang, hvor 5000 af Star Tours bedste rejser sælges til halv pris – og kun til jyske kunder.

Derudover er 90 % af samtlige rejser ud af Jylland i sommer 2008 nedsat med gennemsnitligt 500 kr. pr. rejse – eller i alt 10 millioner kroner.

- Star Tour vil være lige så stærke i Jylland, som vi er i det øvrige Danmark. Situationen lige nu er, at to af de ”ægte jyske” rejsearrangører, Bravo og Falk Lauritsen, er blevet opkøbt af hhv. islændinge og schweizere, og derfor er det oplagt for os, som Danmarks førende brand på rejsemarkedet generelt, at kapre jyske markedsandele nu, mener Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

I dag står Star Tour for hver femte charterrejse med afgang fra Jylland og hver fjerde fra København. Målet er at få samme markedsandel i Jylland som i København sådan, at hver fjerde jyske charterkunde fremover vælger Star Tour.

- Vi sætter alle sejl til for at vise de jyske kunder, hvad vi står for, sådan at de vælger os, når de skal på ferie i fremtiden. Derfor sætter vi 5000 rejser til salg til vores bedste hoteller på udvalgte destinationer i sommer 08 til halv pris – kun til jyderne. Det er aldrig set før, og vi gør det for, at jyderne kan prøve Star Tours bedste ferier og lære os at kende, fortæller Stig Elling.

Star Tour har desuden prisgaranti på hele deres sommerprogram 2008, og det betyder, at folk får differencen betalt, hvis de finder en tilsvarende rejse billigere hos en anden rejsearrangør.

Stor chartersommer i vente
Den kolde og våde danske sommer 2007 betyder, at rejsebranchen forventer endnu en stor chartersommer i 2008.

- Det er jo helt usædvanligt, at så mange danskere bestiller og betaler deres sommerferierejse et helt år før afgang, men vi oplever i år en efterspørgsel på næste sommers rejser, der slår alt, hvad vi tidligere har set, og det er helt sikkert efterveer af manges skuffede ferieforventninger i Danmark i år. Folk vil være helt sikre på sol og varme til sommer, siger Stig Elling.

De to foregående somre har været rigtig gode for den danske charterbranche, og sommer 2008 forventes altså at nå samme høje niveau af rejseaktivitet med ca. 820.000 danskere på charterferie.


Lagt på 24. oktober 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds