ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Billigere rejser næste sommer


Ca. 820.000 danskere ventes at tage på en charterrejse i løbet af sommersæsonen 2008, og det høje niveau skyldes ikke mindst en trist dansk sommer 2007, hvor mange spejdede forgæves efter sol og varme.

Landets største rejsearrangør, Star Tour, sender som de første programmet for sommer 2008 på gaden nu, og her er 90 % af rejserne med afgang fra København nedsat med gennemsnitligt 200 kr. – i alt sætter Star Tour priserne ned med 16 mio. kr. på afgange fra Kastrup Lufthavn.
Derudover kører Star Tour en meget stor jysk happening med 5000 rejser til halv pris og prisnedsættelser på gennemsnitligt 500 kr. på sommerens rejser.

- Der er flere og flere, der vælger at købe deres sommerrejse i meget god tid – nu for eksempel. En dansk sommer som den vi oplevede i år, får endnu flere til at sikre sig en rejse tidligt. Dem vil vi gerne belønne med en god pris, og samtidig lokke endnu flere ud af busken. Vores mål er at halvere vores sidste øjebliks salg af rejser, så vi kun sælger fem procent af alle vores rejser som last minut, altså kort før afgang til kraftigt reduceret pris, forklarer Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour giver desuden prisgaranti på hele sommerprogrammet, hvis man bestiller før 1/12-07. Garantien betyder, at man får differencen betalt, hvis man finder en lignende rejse hos en af konkurrenterne.

Næste sommers varme nyheder
I det nye sommerprogram præsenterer Star Tour en frisk, græsk ferieø, nemlig Kefalonia. Star Tour er den største danske rejsearrangør på øen med fem forskellige rejsemål. Både familier og par kan få levet feriedrømmene ud på den frodige grønne ø, der er knapt så eksponeret som sine naboer, Lefkas og Zakynthos.
Afgang hver uge fra København i perioden maj-september. Priser fra 2498 for en uge.

Børnefamilierne bliver konstant mange flere blandt Star Tours kunder, og det betyder større krav bl.a. til hotelfaciliteter. Derfor præsenterer Star Tour otte nye Blue Star hoteller i sommerprogrammet, spredt godt ud over de mest populære rejsemål som Tyrkiet, Rhodos, Cypern, Thailand, Sardinien og Kroatien. Det er hoteller, der er specielt indrettet til familier med børn, og der tilbydes bl.a. børneklubber, aktiviteter og underholdning.

Sommercharter til Thailand
En anden stor nyhed i sommer 2008 bliver Star Tours afgang direkte til Phuket i eget charterfly. Thailand er blevet så efterspurgt blandt danskere, at der nu er grundlag for ren charter også i sommersæsonen.

- Tidligere sendte vi også folk til Thailand om sommeren - med rutefly. Nu kan vi tilbyde billigere rejser, fordi vi flyver med vores eget TUIfly Nordic 767´er, og samtidig skal folk ikke via Bangkok længere. Vi regner med, at dette fly vil transportere ca. 3000 danskere til Phuket sommeren over, siger Stig Elling.

Star Tour flyver fra København til Phuket hver anden uge i perioden april-oktober. Priser fra 5998 kr. for to uger.


Lagt på 25. oktober 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds