ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Sølvskeen


At spise er en alvorlig sag i Italien. Om italienerne er hjemme og laver mad til familie eller venner, om de går på restaurant eller dumper ind på et ydmygt trattoria for at fejre en særlig begivenhed, er det at spise ensbetydende med god mad, god vin og godt selskab.

På ’Sølvskeens’ 1264 sider findes kun de allerbedste opskrifter fra italienske familier og kokke. Den er for italienerne, hvad Frøkens Jensens kogebog er for danskerne og er blevet den mest solgte kogebog i Italien - den bog, der står i enhver families køkken, og som mange brudepar får foræret på den store dag.

Nu er ’Sølvskeen’ for første gang oversat til dansk. Bogen er organiseret i kapitler efter retter. Hver kategori af retter har sin egen farve i bogens layout. Opskrifterne står i alfabetisk orden efter deres oprindelige italienske navn, selv om hver opskrift også har fået et dansk navn. I bogens sidste kapitel findes en samling af menuer, der indeholder opskrifter fra 14 berømte italienske kokke, ligesom der er yderligere 9 menuer med opskrifter fra nogle af de bedste italienske restauranter og kokke uden for Italien, heriblandt Era Oras Fabio Donadoni og Antirestaurante L´Altros Leonardo Battain. Der er også et omfattende register, som gør det muligt at slå særlige ingredienser op og finde opskrifter, hvor en bestemt ingrediens anvendes.

’Sølvskeen’ kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør - det er her, man lærer de tusindvis af små hemmeligheder og tricks og dermed bliver i stand til at tilberede et ægte italiensk måltid.

Titel: Sølvskeen
Forlag: Aschehoug
Udgivet: 28. september 2007
ISBN: 8711266635

Køb bogen på www.saxo.com


Lagt på 31. oktober 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 GUBI
 Rosendahl
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds