| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen. | Oscar Wilde |
|
| | | |
| | | Fasansuppe |
| Lækker fasansuppe. Ingredienser: En god håndfuld af løg, hvidløg og gulerødder 1 tsk. timian 1 tsk. rosmarin 1 tsk. peber 1 stort glas cognac 2 liter lys bouillon 1 fasan 1½ dl piskefløde 1 dl tomatpure 1 dl halvtør sherry tabasco salt og peber Fremgangsmåde: • Gulerødder, løg og hvidløg – en god håndfuld af hver - snittes og svitses i smør i en stor suppegryde. • Tilsæt krydderier; timian, rosmarin og peber – 1 tsk. af hver. • Den istandgjorte fasan lægges ved - lad det snurre 10 min. ved jævn varme. • 1 stort glas cognac i gryden, og lidt efter hældes 2 L lys bouillon ved. Lad suppen koge sagte i 2 timer. • Tag derefter fasanen op og pil kødet fra benene. Kødet findeles. • Suppen filtreres gennem et dørslag og sendes retur i gryden. • Tilsæt 1½ dl. piskefløde, 1 dl tomatpure samt 1 dl halvtør sherry. • Smag suppen til med salt, peber og et par skvæt tabasco. • Kødet tilsættes eller gemmes til et stykke natmad. Opskriften er fra Scanpan. | | |
| Lagt på 29. oktober 2007 af IN | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Laksetærte Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |