ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Raadvad sætter alt på et bræt


Når madlavningen er sat på højeste blus, og råvarerne både skal hakkes, snittes og skæres, før aftensmaden er klar, er et solidt skærebræt uundværligt.

Derfor præsenterer Raadvad nu et suverænt skærebræt og et trendy trancherbræt i serien Triplet, som gør hjemmekokkens snitterier til en sand fornøjelse. Egetræets eksklusive glød spiller flot sammen med de markante åretegninger og giver skærebrætterne en flot fremtoning på køkkenbordet.

Smukt og slidstærkt
De nye skærebrætter fra Raadvad er designet af Ole Thorø Lauridsen, som lader runde og bløde former danne et flot fundament for køkkenarbejdet. Begge nyheder er udformet i nordeuropæisk egetræ, som er kendt for slidstærke og holdbare egenskaber.

Praktisk og funktionelt
Foruden et flot design er der tænkt på funktionalitet ned til mindste detalje i udviklingen af de to skærebrætter. For eksempel tilfører brætternes buede ender ekstra længde, mens hævede kantprofiler giver et godt greb, når brætterne skal løftes.

På samme måde sikrer en dyb saftrille rundt i kanten, at kødsaft ikke flyder ud på bordet, når den rosastegte culotte skal skæres i tynde skriver. Og med en rummelig, trekantet fordybning i brættets ene ende samles væsken ét sted.

Det nye Triplet skærebræt fra Raadvad fås i to modeller - et skærebræt i størrelse 25 x 38 cm samt et trancherbræt i størrelse 20 x 45 cm. De vejledende udsalgspriser er 199,00 kroner for skærebrættet og 249,00 kroner for trancherbrættet.

Gode tips:
• Brættet vedligeholdes med køkkenbordsolie (madolie gør, at brættet med tiden kommer til at lugte harsk).

• Brættet skal vaskes i hånden på begge sider for at forhindre, at det bliver skævt.

• Brættet må ikke sættes i blød, fordi træet vil suge vand og herefter revne eller sætte sig.

• Efter vask skal brættet stilles lodret, så det tørrer helt, inden det sættes på plads.


Lagt på 19. november 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Natuzzi
 Jesper Holm
 Menu
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds