ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

TEMA Train


TEMAs konstant stigende succes skyldes blandt andet en god blanding af respekt for traditioner og klassikere sammen med konstant fornyelse af begrebet ”rundrejse”. Denne gang præsenterer TEMA igen et helt nyt koncept, nemlig TEMA Train, der er rundrejser i tog.

- TEMA Train er en rejseform, hvor sjælen kan følge med i roligt tempo, og hvor selve rejsen, de vekslende landskaber og byer, kan nydes undervejs. Vi starter ud med fire tog-rundrejser til sommer, for eksempel den store ”Centraleuropæisk Panorama,” hvor man udforsker den omfattende historie og kultur og nogle af de mest interessante byer i Centraleuropa, fortæller Stig Elling, der er salgsdirektør i TEMAs moderselskab, Star Tour.

Isbjørnesafari i nord og geishaer i øst
Safari er for de fleste det samme som elefanter på savannen, hede nætter med fjerne løvebrøl og den slags scenarier. Men TEMA byder nu også på safari i det barske og kolde nord – nemlig isbjørnesafari i midnatssolens Arktis – hvor man starter rejsen på Svalbard, Europas nordligste udpost, og derefter står til havs for at opleve det rige dyreliv, blandt andet Arktis' hersker – isbjørnen.
I Japan har TEMA en ny, spændende rundrejse ”Fra Tokyo til Kyoto og Hiroshima”. På rejsen får man grundigt indblik i den gamle, traditionsrige kultur, der stadig lever – nu klos op ad det nye højteknologiske samfund i det moderne Japan.

Zarer, metropoler og storslået natur
TEMA tilbyder to helt nye rundrejser i Rusland – én med fokus på Ruslands tre vigtigste byer, Sankt Petersborg, Novgorod og Moskva plus en rejse til det nye Rusland, men samtidig tilbage i historien til dengang det russiske rige begyndte at blomstre.
Kappadokien, det mystiske og berømte område i det centrale Tyrkiet, er bestemt også en rundrejse værd, og på denne nye rejse oplever du de utrolige landskaber på nærmeste hold – sammen med Ankara og Istanbul.

- TEMA oplever en konstant tilgang af nye kunder, samtidig med at hele 90 % af dem, der rejser på en TEMA rundrejse, kommer tilbage på endnu en eller flere. Vi ved også, at mange gerne vil være aktive på deres rejser, og derfor tilbyder vi for eksempel to nye cykelrejser i Italien og Andalusien og en fantastisk vandretur i de liguriske landskaber den kommende sommer, siger Stig Elling.

Se mere på www.temarejser.dk, hvor du kan bestille det nye TEMA katalog eller læse mere om, og se film og billeder fra, de mange rundrejser. TEMA tilbyder desuden, som eneste rundrejsearrangør, at man kan bestille rundrejsen online.


Lagt på 23. november 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds