ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Kvinder er bedre til at multi-taske end mænd


Multi-tasking, at gøre flere ting samtidigt, er blevet en livsstil for mange. Folk har mere travlt end nogensinde med arbejde, familie og fritid. En undersøgelse lavet for Nokia viser, at kvinder er bedre til at multi-taske end mænd. Det svarer 60 procent af de adspurgte mænd og kvinder. Kun seks procent af kvinderne mener, at mænd er bedre til at lave mere end én ting ad gangen.

Ud af de mere end 5.000 adspurgte, opfatter 79 procent dem selv som værende gode til at multitaske, hvoraf 50 procent beskriver sig selv som værende ‘produktive’ og 31 procent ‘travle’. Flertallet af mænd og kvinder i Danmark og Norge giver udtryk for, at de er gode til at lave flere ting samtidigt. Finnerne er dem, der tager det mest stille og roligt, med 60 procent.

Hele 80 procent af de adspurgte mener, at det at have en mobiltelefon gør det muligt for dem at skabe en positiv balance mellem arbejds- og fritidsliv. 63 procent mener, at de ville være mindre produktive uden deres mobiltelefon, mens 74 procent mener, at mobiltelefonen er med til at gøre dem bedre til multitasking.

”Folk anvender deres mobiltelefon mere end nogensinde før,” siger Oscar Södergren, Produktmarkedschef, Nokia Skandinavien. “Og med alle de funktioner, man har tilgang til i dag med sin mobiltelefon, f.eks. kalender, e-mail og SMS, bruger folk mobiltelefonerne til mere end blot at ringe. Det hjælper nogle mennesker til at blive mere produktive i arbejdssammenhæng og for andre betyder det, at de bedre kan planlægge familielivet. Uanset hvad så hjælper mobiltelefonen mennesker med at få det mest ud af hverdagen.”

Ifølge undersøgelsen hjælper mobiltelefonen mennesker med at blive mere produktive. 70 procent af de adspurgte laver to-tre ting, samtidig med at de anvender deres mobiltelefon og går f.eks. på internettet eller shopper. 75 procent af kvinderne siger, at de laver mad, og 50 procent lægger make-up, mens de taler i mobiltelefon.

Selvom størstedelen af de adspurgte siger, at de laver flere ting, mens de anvender deres mobiltelefon, så nævner 48 procent at de fokuserer på telefonsamtalen.

At multi-taske mens man anvender sin mobiltelefon, kan føre til morsomme episoder. 47 procent af de adspurgte i Nokias undersøgelse fortæller, at de har sendt en romantisk eller kontroversiel SMS til den forkerte person. 56 procent af kvinderne er kommet til det.

Multitasking-undersøgelsen er gennemført online via nokia.com i perioden mellem 15. oktober og 1. november 2007 af Illuminas i Storbritannien, Spanien, Finland, Italien, Kina, Brasilien, Tyskland, Danmark, Frankrig, USA, Sverige og Norge.


Lagt på 26. november 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 BY GROTH
 Pre End
 Jesper Holm
 VILA
 becksöndergaard copenhagen
 Andre artikler
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Gå dig slank
Det første du taber ved at gå på slankekur, er dit humør...
Læs mere
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds