ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Det 6. krydderi - mad med spiritus


Vil vi se mere til mændene i køkkenet, hvis de får den nye kogebog ’Det 6. krydderi’ i hånden? Måske, spiritus som krydderi er nemlig et gennemgående tema for denne kogebog. Den spændende og utraditionelle kogebog skrevet af en af Danmarks førende eksperter indenfor spiritus, Ole Philipsen, giver virkelig appetit på at finde spiritussen frem for at krydre retterne på nye måder - og måske også eksperimentere sig frem til yndlingsretterne med netop den særlige spiritussmag. Den er nu også velegnet til kvinder, som vil prøve nye smagfulde veje.

Kogebogen er den første danske af sin art med udgangspunkt i spiritus som ingrediens i retterne og yderst velegnet som værtsgave, fødselsdagsgave eller julegave.

Ole Philipsen guider læseren igennem 82 flotte og festlige forretter, hovedretter, desserter, kager, sovse og marinader, som alle indeholder forskellige typer af spiritus som ekstra krydderi. Bogen er gennemillustreret med flotte madfotos og fotos fra spiritusens verden. Bogen er sideløbende med opskrifterne spækket med særlige historier om spiritusens oprindelse, historiske begivenheder og den enkelte spiritustypes tilblivelse. Bogen fokuserer på gastronomiens mange facetter og henvender sig til alle, der gerne vil have inspiration til nye og spændende måder at lave mad på. Den kan bruges til fest eller som et pift i hverdagen.

Titel: Det 6. krydderi - mad med spiritus
Forfatter: Ole Philipsen
Vejledende pris: 249 kroner
Forlag: Siesta
Udgivet: 16. november 2007
ISBN: 8791822548

Køb bogen på www.saxo.com


Lagt på 6. december 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 Rosendahl
 Jesper Holm
 GUBI
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds